Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 03:46 PM   #50 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sevgili günlügüm,

su an is yerinden dolayi ölgen paydosundayim birazdan ise devam edecegim söyleee bi rahatca hem kavemi iceyim hem sana yazayim ..

bugün sabah ilik balli limonlu suyum´u ictim ama söylim ise gelir gelmez kahvemi hemen aldim ve ictim, cok alismisim kahve icmeye..

is hayatim biraz yogun bu aralar sabah cook erken kalkiyorum 3-4 hafta bu böyle olacak sabah 6:30 da cikiyorum ve aksam
saat 5-6´ya kadar bazen de 7´e kadar sürüyor

ama sevilen isin zorluguda cekilir... sabahlari telkinleri dinlemedigim zaman kendimi cok tuhaf hissediyorum böyle bosmusum gibi o yüzden mutlak telkinleri dinlemem lazim rahat olmak icin ...

sabah bir dilim peynirli kepek ekmegi yedim ve bolca su iciyorum neredeyse 1,5 litrelik su bitti geri kalan diger 1,5 litrelik su kaldi...

öglen yemegimi yiyemiyorum... canim cekmiyor, o yüzden annemden rica ettim aksama bana güzelce bir tarhana corbasi ile mantarli bulgur pilavi yapsin yoksa hic birsey yemiyecegim ve sagliklida zayifliyamiyacagim...

bu ara kendimde fark ediyorum vucudum form aliyor ve ben iyi kilo veriyorum, bakalim tekrar tartilacagim yarin ne kadar vermisim

iyiki tanistim hayatimdegisti sayfasi + arkadaslari ile, ve canim cankim seninlede iyiki tanistim

NOT: dün annecigim ile bir sürü konusulacak konu ciktigindan ben geri dönemedim msn´e ve zaten geldigimdede kapanmis bile laptop dusun

sevgi ve saygi ile kalin

tekrar is basina

önce bi

go go go go go

cok mutluyummmmmm
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla