Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2010, 10:13 PM   #22 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

Alıntı:
hayatın_ritmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neden öyle düşünüyosun ki, karamsar açıdan bakıyosun ve umutsuzluğa kapılıyorsun?
senin için yararlı olan en ufak ayrıntıları yaz ve aslında ne kadar yol kateddiğini görebileceksin.aslında sen kendini birde uzaktan izle.Aslında ben neymişim, neler oluyorda ben gereksiz yere umutsuzluğa kapılmışım diyeceksin.O güç hem sende hem de herkeste var.;)Görmek iste yeter!:) :)
Merhaba hayatın_ritmi,iki günlüğüm var.Birisine kendime oldukça objectif bakarak fark ettiğim değişiklikleri,diğerine istediklerimi ve olduğu durumda o an ne hissedeceksem onları yazıyorum.Aslına bakarsan benim tüm bu dengemi alt üst eden aileler aracılığı ile biriyle tnaıştırılmam ( ki hedef günlüğümde asla böyle bir madde yoktu kafamı karıştırdı ) ve bunu benim biraz gurur meselesi haline getirip gönülden istemesemde 2 nokta yapmaya çalışıp başarısız olmam.Etrafımdaki insanların yazıkkk neden bu kız evlenemiyor diye acıyarak dğşündüklerini bildiğimdende çok negatif etki aldım.Kriz yüzünden işsiz kaldım ve iş bulamıyorum,e birde evlenemiyorum.Kafalarındaki bu...
Ne olacak bu kızın hali...Ne kadar dirensemde herkes görecek herşey değişiyor inanamayacaklr yaptıklarıma desemde...Etkilenmemek o kadar endişe duygusuna karşı kalkan oluşturmak çok güçtü...
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla