Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2007, 12:30 AM   #10 (permalink)
etterna_
Yüzbaşı

Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point
Standart Olumsuz enerjiyi yakıtımız haline getirmenin yolu

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
olumsuz enerji fizik kurallarina karsi.

gamma denen matrisleri gambaz matriks sanarsak olmaz ama. bosverin formulu uzun imtihana ben girmiycem diye aklimda tutmadim ama yazio yazio yazio sum gamma mc mu falan sonunda hepsi esittir = 0 diyo. gammanin formulu aynen boyle. icinde biyerde ψ var o da karmasikligin matrisi spinor denen.
simdi buraya kadar guzel hic bisey anlamadigim icin. ama bundan sonrasi anladigim icin karisik, iki teori varmis meshur okutulan fizik denince imtaan denince bu ikisi soru olarak cikarmis, biri kuantum digeri gorelilik. gorece yani oyle olursa baska boyle olursa baska. cekimi de aciklayan klasik bi teori yani. aynstayn birinci dunya savasinda bunu anlatmis demis ki uzay ve zaman duz degil egridir. bununsa sebebi yani zamani egen sebep icindeki kutle ve enerjiymis.uzayda ne var ne yoksa gezegenden tutta bize kadar nesnelerimiz de dahil hepimiz duz bi cizgide hareket eder ya da etmeye calisir misiz. ama uzayla zaman duz olmadigindan yollari bukuk gorurmusuz.dunya da dum duz gideyim derken gunesin etrafinda dolap beygiri gibi donerkene daire cizmesi bundanmis e bize ne tabi bunlardan ama belirsizlik ilkesinin varligini bilirsek eger, ayni anda istediimiz dogrulukta gidemeyecegimizden foton yani parlak lamba mum ya da yayilir yayilmasiyla hersey yayilir bundan da bize ne diyenler icin fizik diyor ki evrende ne kadar negatif ve pozitif toplamlari birbirine esittir. bunun kutleye esit olani negatif, maddeye esit olani ki madde enerjiye enerji maddeye donusebilen seyler oldugu icin yani uzatmiyim kafa atmayin negatif enerji pozitif enerjiye pozitifte negatife donusur dolasir bize sormadan. yani uzayda boyle seyler var. ve yer tutuyorlar ve icten disa orumcek agi gibi de buyuyorlar. yani benim butun bu sacmaliklardan cikardigim gormedigimiz enerjiler var + ve - ve iciceler karismislar birbirlerine. bildigimiz kutle buyudukce ki - enerji tasiyan nesnenin yaydigi - enerji de buyurmus haliyle buna karsin + olan enerjiye de karisacagindan dunya hatta kainat bununla buyur kuculurmus habire .. bu kadar cuvalla lafta ilgimi cekense bakin yani negatif enerji kainati bile kucultuyorken pozitif enerji kainati genisletiyor. yani o kadar etkili ise dusunun bi de biz minnacikleri kainattaki..fizikciler bunlari nerelerde kullanir bunlardan neler anlar bilemem ama benim anladigim pozitif olalim ki kainat buyusun.. yoksa sigamiycaz gun gelicek.. gibi bir his var icimde. icimdeki ask icin :) diyim de dalga gecin benimle.. cok da tInn valla:)))))))

yerim yerim size ne? kafa benim degil mi :)

Lerzancım senin kafan tombişlikten değil ama zekadan baya büyüktür heralde... Kopardın gene beni