Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2010, 03:20 PM   #413 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

Bu sabah yine mutlu şekilde uyanıp,yepyeni güne şükrederek başlayabildiğim için teşekkür ederim.

Farkındalıklarım için,dışarda harika bi şekilde parıldayan güneşi içimde de hissedebildiğim için,kendi değerimi bilebildiğim için şükürler olsun..

Ailemle beraber olduğum,onları hergün sağlıklı,ışıl ışıl, sevgi dolu görebildiğim için teşekkür ederim.

Güzel bakmayı bilen güzel gözlerim için,beni taşıyan ayaklarım için,her işime yardımcı olan ellerim için,hergün yeni birşeyler öğrenmeme,arkadaşlarımla sohbet edebilmeme vesile olan emektar bilgisayarım için çok, çok şükürler olsun.

Huzuru hayatımda hergün duyumsayabildiğim,her yeni gün bi öncekinden daha harika geçtiği için teşekkür ederim.

Teslimiyet duygusuyla dolup taşmayı öğrenebildiğim için şükürler olsun.

Her an herşeyin, benim ve bütünüm hayrına gerçekleşebilecek olduğunu bilmemin verdiği mutluluğu ve heyecanı hissedebildiğim için teşekkür ederim.

Hayatıma giren herkese ve herşeye teşekkür ederim:)

Yazabildiğim yazamadığım herşey için şükürler olsun..