Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 04:54 PM   #282 (permalink)
melodiss
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart Ynt: Melodi Diyarı....

[b]

Alıntı:
başarılar şimdiden melodis...
netleri fulleyeceksin, sana inanıyorum... hsimley
teşükürler teoman evet aynen öyle yapcam allhın izniyle wave

Alıntı:
melodisim inşallah sınavın beklediğinden daha iyi geçer gülüm. bol bol puan alırsın da tercihlerde zorlanasın inşallah ayy hangisini seçsem şimdi diye hehe

okadar heyecan yapma gülüm. elin ayağın dolaşırsa bildiklerini de unutursun..kazanırsam çok iyi olur ama kazanamazsam dünyanın sonu değil diye düşün ve rahatla.. olabildiğince yani.. çok relaks olamazsın tahmin ediyorum da dusun
bende gerginim, telaşlıyım, panik halindeyim biraz.. benim telaşım sınavdan dolayı değil gerçi belki bukadar zamandan sonra şehrime gidiyor olmak.. bilmiyorum neden..gerçi ben yolculuklarımda hep öyle olurum sakin kalamam...

birde telaşlı ve panik olduğum zamnanlar çenem düşer benim.. hızlı ve hatasız konuşurum... hani arkandan birileri koşturuyo gibi hızlı hızlı yaparım görüşmelerimi... az önce teyzemi aradım da ordan farkettim. kısacık bir görüşmeye bi sürü şey sığdırdım

ayyy dedimya çenem düşer diye 2568 galiba bide gereksizde konuşabiliyorum ozaman
neyse gülüm sözün özü şu kiiiii , sınavında bol başarılar diliyorum ve seni kocaman kocaman öpüyorum

senemce ablam çok teşüürler ya senle biz rekor kırcaz bak görceksin bu arada okuduktan sonra gerçektende açılıyormuş çenesi dedim benimde tam tersi bi suskunluk çöküyor içime bu susmuş halim yani

Alıntı:
Tüm ışıklar senin,sizin olsun gülüm.Bu seneyi kıl payı kaçırdım ama seneye bende giricem bu maratona.
Sana söylediklerimi unutma sakın.Hiç heyecan stres yok.Ne kadar işe yarar bilemem ama dualarım sizinle.Mutlu haberlerinizle şenlensin Pazar akşamımız burada.
Sevgiler canım.

redflowers sana ne kadar teşşkr etsem az sanırım gerçekten çok yardımın oldu bitanem seneye tüm varlığımla desteklerim seni tabi benm senin kadar yardımım olur mu bilmiyorum ama

Alıntı:
merhabalar melodiscim..

sen ve tüm arkadaşalar için;
sınavınız iyi geçsin.. bildiklerinizi öğrendiklerinizi rahat ve hzuurlu bir şekilde hatırlayabilin diye
enerji havuzumuzu doldurduk.. (halada çalışmalar devam ediyor )

sevgili hayal ablam da eminim bu çalışmayı yapmıştır.. super

o gün sadece niyet ederek bu enerjiden faydalanın..

eminim burada her birinizin mutlu güzel haberlerini sevgiyle paylaşacağız..

sevgiler..
shamanic ablam benm çok teşkkürler merak etme unutmucam niyet etmeyi super enerjiniz bana güç veriyor hissediyorum bunu zaten bizim alışverişimiz güzel sen bana enerjileri yolla ben sana ağustosta böreklerle telafi ederim

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla