07-02-2010, 02:29 PM
|
#26 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü Bugün telkinlerle ilgili 2.haftam doldu.Yarından itibaren Kendine güveni ekleyeceğim eğer kendimde herhangi bir farklılık hissedersem sosyalleşme eklemeyi planlıyorum.İlk hafta içimde acaip bir coşku vardı ve güzel bir çok şeyi kendime çektiğimi gördüm.Ancak bu hafta o coşku yerini suskunluğa bıraktı.İlk hafta sırıtarak dolaşan ben bu hafta düşünceli bir ifadeyle dolaştığımı hissediyorum.Hayallerim hala var ama bu hafta bunlar nasıl gerçekleşecek işim bile yok demekden kendimi alamıyorum.Bu şekilde oturup telkin dinlemek ve dilemekle birşeylerin gerçekleşmesini beklemek acaba hayalperestlikmi ??? Elimden gelen başvuru yapmak ve oturup beklemek.Nereye kadar diye sormadan duramıyorum.Peki ya bütün bunlar boşsa kendimi daha çok aptal gibi hissedersem...Tam konsantre olup dileklerimi hayal ediyorum annem geliyor birşeyler anlatmaya başlıyor,gitti bütün konsantrasyon.:(( Başarmak istiyorum. Ben düşüncem ile yüzmeyi ve kullanmayı öğrendiğimi bu siteden sonra anımsadım.O kadar konsantre olmuştumki.Rüyamda bunları yapmış ertesi günse sanki günlerdir ders almış gibi bir iki saaat içinde olayı çözmüştüm.Ve sonrasında bir çok düşünce başarım olmuştu.Yeniden yapabilmek istiyorum...istiyorum...Olmalı..yapıcam... |
| |