Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2010, 04:47 PM   #163 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Bugün sağlığım için çok teşekkür ediyorum.Artık kendime gerçekten değer verdiğimi hissedebildiğim için de teşekkür ediyorum.

Bisüredir telkinlerimi dinleyemiyordum.Ama bugün yeniden başladım.Gerçi bi sorun yok çünkü bazı şeyler oldukça oturdu galiba bende.Ve dinlemesem bile sürekli kendi kendime telkinler verdiğimden eskisi gibi çöküntüler yaşamıyorum.Kısa süreli yaşadığım dalgalanmaları da ayrıca sevmeye başladım artık çünkü hepsi biliçaltımızdaki kalıntıları temizlemek için birer hediye.Bu kez telkinler çok daha faydalı olacak diye hissediyorum bakalım..

Eskiden çevremde tartışmalar olsa hemen insanları susturmaya,haklıyı bulmaya çalışırdım.Şimdi hiiiç takmıyorum:P Bu biraz bencilce görülebilir ama onlara sürekli onlara takıldıkça ben sinirlenip üzülüyor, gereksiz yerden günümü berbat geçiriyordum.Şimdi hiç olaya odaklanmıyorum,o an hemen huzur olumlamalarımı yapıyorum ve kendime ne kadar değer verdiğimi hatırlıyorum.ÇEvremdekiler de kendilerine gerçekten değer veriyorsa bana bakıp örnek alsınlar napim..Sinirlenip beynimin ufacık kalmasına izin veremiciim.

Bu aralar bilinçaltı temizliğine çok taktım.İlk önce reikiyle bazı çalışmalar yaptım oldukça iyi geldi ama tamamen bitiremedim,çok odaklanamıyorum nedense.Şimdi hala reiki ve farklı teknikler kullanarak arınmaya çalışıyorum.Bilinçaltı sembolik şeyleri severmiş ya ev temizliği yaparken bile bilinçaltımı temizliyorum ohhh miss dedim dün :) Hegün de yeni birşeyler öğrenip,yeni bakış açıları kazanarak hafifliyorum,affediyorum,kendimi onaylıyorum ve hayatı yaşamayı öğreniyorum..

Güneş semalarda yoksa bile içimde parıldıyor artık.Teşekkür ederimm:)