Alıntı:
elrond214 Nickli Üyeden Alıntı
sıfa verme konusunda..ben de bugun bu andan ıtıbaren..yanınızdayım..hayal abla..redflowers..aklıma glen herkese..ben sessiz bi izleyici oldum..artık ben de sizlere katılıyorum..beni olmak istedigim kisi(karakter..hal..mod..ne dıyosanız) inisiye edin noluır:))))) eger bu olur sa yemn ederım hayattakı en mutlu ınsan olucam:))))))))))) ve artık hayatımın amacını ıyılıge adamak ıstıyorum.... |
Arkadaşım, Her ne için olursa olsun yaşamak dünyada sahip olduğumuz en değerli hazinedir. Üstelik askeri okuldan, hukuk gibi bir fgeçiş yaomışsın, öyleyse yaşamayı ve mücadeleyi seviyorsunç İyilik yapmakla ilgili bir paragraf gördüm bir bağlantı gönderdim, istersen oku birlikte değerlendirelim.
Piramit uygulamaları :
Bugün yapmanız gereken tanımadığınız birisine iyilik yapmaktır.
Amacımız: kendimizi mutlu hissetmek.başkalarının mutluluğu sizin mutluluğunuzdur. Yardımseverlik bilincini kazanabilmek. Sosyal bir varlık olduğumuzu benimsemek.
İlk faaliyetimizi biraz açalım pazarda tanımadığınız sebzeleri elinde zorla taşıyan birine yardım etmeyi teklif edin. Not: korktukları için farklı tepki verirler....................
------------------------------------------------------
bağlantı gönderilmesi yasaktır, bu yüzden mesaj tarafımdan editlendi: redflowers