Konu: merabalar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 06:09 PM   #17 (permalink)
berkant16
Teğmen

Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 135 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berkant16 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: merabalar

duygusallığı pek sevdiğimi söyleyemem

doğrusu eşimin rumuzunu değiştirebileceği ihtimali her zaman vardı ama O bunu kendine has sevimliliği ile yapmış mutlu olduğunda bir çok sürprizleriyle karşılaşabilirsiniz.neşeli hayat doludur benim papatyam

shamanic in mesajında doğru tahminde bulunduğunu anlamamıştı bende kendisine; şaşırma buradaki insanlar ruhlarını arındırmışlar, kalp gözleri açık dedim.

Ben işteyken son günlerde siteye takıldığını biliyordum papatya16 yıda bana attığı mesajından önceki sevgi????? rumuzundan önce kullandığını msn sine gelen mesajdan anlamış bu günde böyle bir giriş yapmış hayırlısı bakalım dertlerini sıkıntılarını paylaşabileceği güzel insanlarla beraber olduğunu bildiğimden değişeceğinden eminim.

gönlünde papatyalardan bir demet yapasın... eğer papatya bulamam dersen, burada hemen bir tıkla pc nin başında hayatımdeğişti bahçesinde shamanicler, suzzyler,serpiller,lierler,müminler,redflowersler, mehmetler ve daha aklıma gelmeyen ismini sayamadığım bir çokları paptyalardan demetler sunacaklardır.sana

tüm site müdavimlerine güzel bir gün geçirmelerini diliyorum

selametle kalın