Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2010, 12:49 PM   #167 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Alıntı:
bayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
phantoomm cum
reiki arkadaşım canim benim
öncelikle hoşgeldin uzun zamandır sitede göremiyordum seni
öyle güzel günlük tutmuşsun ki okumaya doyamadım
ellerine yüreğine sağlık değişimlerin için seni kutluyorum
isteklerin istediğin zaman gerçek olsun tatlım...

Çok teşekkür ederim Ayşegül Hanım:) Evet bayadır girmiyordum ama hayatımda herşey çok güzel çok şükür ve yeniden burdaki güzel insanlarla paylaşımlarımızı özleyip döndüm.Sizin de burda başlıklarda gezinip pozitif enerji yaydığınızı görmek çok güzel..:)
İsteklerim de gerçekleşiyor bugün size yazmayı, halinizi hatrınızı sormayı düşünmüştüm, hatta aklımdan "acaba beni hatırlar mı, meraba ben reiki arkadaşınız phantomm" :) yazarım diye geçirmiştim ama burda çevirilere dalıp unutmuşum ve isteğimi serbest bırakmışım demek ki siz bana güzel bir merhaba yazdınız:)

Önceki gün burdan farklı bir arkadaşla da yine aynı şeyi yaşadım.Burası beni çok mutlu ediyor:) İyi ki varsınız..En güzel dileklerim sizler için..