Kuantum Düşünce Yöntemleri uzun yıllardır biliniyor olmasına rağmen, insanlık son yıllarda bu bilgiyi özümseyerek, pratikleştirerek daha sağlıklı,
daha mutlu, daha başarılı, daha zengin bir hayat yaşamanın anahtarı haline getirmeye başlamıştır..
İnsanın kendi kişisel güçlerini keşfetmesinin en resmi dilidir
Kuantum Düşünce Yöntemleri..
Kuantum Düşünce Yöntemleri yaşam kalitesi ile ilgilidir…
Kuantum stratejilerini günlük yaşantımıza dahil ettiğimizde, uyguladığımızda kişisel bir yaratıcılık patlaması yaşanır, kuantum sıçraması yapılır..
Yaşam su misali akmaya devam ederken, siz bu arada ne yapıyorsunuz?
Yaşadığınız hayattan memnun musunuz? Değilseniz..
Hala nefes alıyorsanız: "Hiçbir şey için geç değildir."
Yaşamınızı yeniden yapılandırabilmek için vaktiniz ve olanaklarınız var.
Bunu bir düşünün, yıllar sonra :
"Keşke daha önce yaşantımı değiştirebilseydim" demeyin.
Sorunlarınıza çözüm üretebilmeniz, kendinizi geliştirip değiştirebilmeniz için bu eğitim sayesinde;
Kendi düşünce kalıplarınızı, bu düşünceler doğrultusunda nasıl bir hayat sürdürdüğünüzü göreceksiniz. Hedeflerinize ulaşmak için bu güne kadar kullandığınız düşünce sistemlerini değiştirip, yeni bir yaşam haritası belirleyeceksiniz.
Yaşam teorik bilgilerden oluşsaydı, yaşam olmazdı. Yaşamın doğası bilginin pratiğe geçmiş halidir. Bu eğitim, yaşamlarınızda nasıl "Kuantum Sıçraması" yapabileceğinizi gösterecektir. Bu sayede mucizeleri yaratan zihninizin gücünü fark edecek ve yeni bir yaşama sahip olabileceksiniz.
1) Kuantum Düşünce Yöntemi nedir ?
2) Kuantum Düşünce Yönteminin temelinde hangi bilimsel yasalar vardır?
3) Kuantum düşünce yöntemini hangi alanlarda kullanabiliriz?
4) Kendi gerçekliğini belirleme.
5) Kuantum alanda hedeflerin belirleme ve hedeflerin gerçekleştirilmesi .
6) Kuantum zihin ile sağlıklı yaşam.
7) Kuantum imajinasyon nasıl yapılır ?
8) Uygulamalı nefes çalışması
9)Kuantum Sıçraması nedir ve nasıl yapılır?
Eğitmen: Özlem Şahin
Kuantum Nefes & Yaşam Koçu
Seminer yerimiz: Çankaya / Ankara (detaylı bilgi katılımcılara verilecektir)
Seminer Süresi: 13:00 - 18:00 arası
Seminer Ücreti: 100 TL+KDV dir.
Bu ücreti banka havalesi ile yatırabilirsiniz.Bunun için; ozgerb@hotmail.com adresine mail atıp hesap no istemelisiniz.
İrtibat Telefon: 0530 558 84 53
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?