Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2010, 06:47 PM   #32 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Selenas :)

Koşa koşa geldim görünce. Dalgalanma süreci yaşıyorsun bu çok normal. Kendine güven telkinini yeni dinlemeye başlamışsın doğal olarak rüyalarında arınmaların başlamış. Kendine kızdığın, suçladığın, kendini çok güvensiz hissettiğin anların aklına gelmesi, rüyalarına girmesi çok normal. Blokajlarından kurtuluyorsun bu güzel bir haber aslında.

Peki ne yapman gerekiyor? Öncelikle asla ama asla duygularını bastırma. Ağlamak istiyorsan ağla, bağırmak istiyorsan bağır içindekileri boşalt. Ama hayata da kahretme çünkü bu geçici bir durum. Mümkünse günlüğüme yazdığım son yazıyı oku, vergi memurları anlaşılan mal beyanını sorgulamaya gelmişler Kendine olumlu sözler söylemeye çalış, bunun geçici bir durum olduğunu, bunun üstesinden gelecek gücün sende var olduğunu gibi.. Ve lütfen bol su tüketmeye bak, toksinlerini vücudundan at.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sevgiyle kucaklıyorum seni.
Merhaba redflowers artık kimsenin umursamadığını düşünmeye başlamıştım.Sohbet etmeyelim ama ne olur bu tür şaşkınlık yaşadığımız anlarda bizi yönlendirin.Dün Kendine Güven i ilk kez dinlemeye başladı.Aman Allah ım ben resmen alt üst oldum.Ben ne yaptım Allah ım dedim ,iyi olmaya çalışırken kendi başıma olmadık işler açtım dedim.Resmen bır sınırdaydım,bir tarafım delir aç pencereden atla dedi,diğer tarafım otur aşağı sor bakalım bu neymiş dedi ama kimse cevap vermedi kendimi kandırılmış ve çok yalnız hissettim.Kırklara karışıcam dedim.Şimdi diğer telkinleri eklemekden korkuyorum.Bugün daha iyiyim,arkadaşımla buluştum hava güzeldi belki o yüzden...Kendimi mutluluk hapı almış kendine gelince dibe vurmuş gibi hissettim.Bu sürekli olacakmı herşey ne zaman normale dönecek redflowers beni ve benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşları aydınlatırsan o kadarrrrrrrrrrrrrrr mutlu olacağımki....BENİ DUYDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUMBu süreçde ne olur sizler orda olun.Mesnevilikde içsel dünyaya dönen insana biri rehberlik etmeliymişki iç dünyada karşılaştıkları düşündükleri yolunu şaşırtmasın. İç dünyama döndüğümden beri bende acaba dahamı çok karıştıracağım kafamı diye korkuyorum.LÜtfen bize ışık olun....
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla