Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2010, 09:06 PM   #33 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

Canım benim önce buradan yazayım dedim :)

Hiç umursanmaz olur musun aşk olsun. Bizler hep buralardayız gördüğün gibi, sadece S.O.S zamanlarında geliyoruz ama sanırım

Şimdi öncelikle kendine güven telkininin içeriğine bir göz at geldiğin zaman. Bakalım telkinde geçen hangi söz sana yabancı geliyor, hangi sözü benimseyemiyorsun kabullenemiyorsun onu bir gör, ardından bilinçaltının kabullenmediği sözle ilgili olumlamalar hazırlayalım seninle. Ben de o sınırda çok gezdim ilk başlarda, yılmazsan etkisi çok çabuk geçecek ki farkında ol bu etkiyi yaratan sensin, senin kendine koyduğun sınırlar böyle hissetmene neden oluyor.

Diğer telkinleri eklemekte acele etme, değişim süreci keyifli olmalı. Hani böyle köpüklü bir keyif kahvesi içer gibi zevkle yaşamalısın bu süreci yoksa eziyetden başka birşey yaşatmazsın kendine. Kendin için ayıracağın (ya da değişmek, yenilenmek için) o değerli vakitleri bir hediye gibi kabul et öncelikle. Ne diyoruz devamlı olayı değiştiremiyorsan bakış açını değiştir.

Selenas'cım sen, ben, o ne farkımız var birbirimizden? Hepimiz tek bir yaradan tarafından yaratılmadık mı? Hepimizin ruhunda, benliğinde o ilahi ışıktan yok mu? Her birimiz aslında farkında olarak ya da olmayarak birbirimize rehberlik etmiyor muyuz? Girdiğin bu yolda her karanlık köşede sen rehberin olacaksın, sen kendine ışık tutacaksın, aydınlığa sen taşıyacaksın kendini. Bizler sadece unuttuklarını hatırlatmak için yardımcı olabiliriz belki. Ama sohbetle olur bu, ama böyle zamanlarda başka bir vesileyle.

İç dünyan şimdi sana çok karışık gelebilir, neye nereden nasıl başlayacağını düşünmek bile vazgeçmek için bire birdir :) Soyutla kendini tüm egosal düşüncelerinden, bu kendinsin yabancı değil. Sıfatlara, öznelere ihtiyacın olmasın kendine bakarken, bil ki o aradığın ışık sadece sorgusuz gözlerle bakıldığı zaman görülebilir. Kimlikler o ışığın önünde bir perdedir.

Şimdilik bu kadar :)

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla