Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2010, 09:45 PM   #34 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen

SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım benim önce buradan yazayım dedim :)

Hiç umursanmaz olur musun aşk olsun. Bizler hep buralardayız gördüğün gibi, sadece S.O.S zamanlarında geliyoruz ama sanırım

Şimdi öncelikle kendine güven telkininin içeriğine bir göz at geldiğin zaman. Bakalım telkinde geçen hangi söz sana yabancı geliyor, hangi sözü benimseyemiyorsun kabullenemiyorsun onu bir gör, ardından bilinçaltının kabullenmediği sözle ilgili olumlamalar hazırlayalım seninle. Ben de o sınırda çok gezdim ilk başlarda, yılmazsan etkisi çok çabuk geçecek ki farkında ol bu etkiyi yaratan sensin, senin kendine koyduğun sınırlar böyle hissetmene neden oluyor.

Diğer telkinleri eklemekte acele etme, değişim süreci keyifli olmalı. Hani böyle köpüklü bir keyif kahvesi içer gibi zevkle yaşamalısın bu süreci yoksa eziyetden başka birşey yaşatmazsın kendine. Kendin için ayıracağın (ya da değişmek, yenilenmek için) o değerli vakitleri bir hediye gibi kabul et öncelikle. Ne diyoruz devamlı olayı değiştiremiyorsan bakış açını değiştir.

Selenas'cım sen, ben, o ne farkımız var birbirimizden? Hepimiz tek bir yaradan tarafından yaratılmadık mı? Hepimizin ruhunda, benliğinde o ilahi ışıktan yok mu? Her birimiz aslında farkında olarak ya da olmayarak birbirimize rehberlik etmiyor muyuz? Girdiğin bu yolda her karanlık köşede sen rehberin olacaksın, sen kendine ışık tutacaksın, aydınlığa sen taşıyacaksın kendini. Bizler sadece unuttuklarını hatırlatmak için yardımcı olabiliriz belki. Ama sohbetle olur bu, ama böyle zamanlarda başka bir vesileyle.

İç dünyan şimdi sana çok karışık gelebilir, neye nereden nasıl başlayacağını düşünmek bile vazgeçmek için bire birdir :) Soyutla kendini tüm egosal düşüncelerinden, bu kendinsin yabancı değil. Sıfatlara, öznelere ihtiyacın olmasın kendine bakarken, bil ki o aradığın ışık sadece sorgusuz gözlerle bakıldığı zaman görülebilir. Kimlikler o ışığın önünde bir perdedir.

Şimdilik bu kadar :)

Sevgiler.
Merhaba redflowers artık kendimi koca bir okyanusun ortasına bırakılmış gibi hissetmiyorum tekarar tekrar teşekkürler.Dediğin gibi yaptım kendine güven telkinini dikkatlice okudum.Her okuduğumda içimde coşku duygusu oluştu ve ağladım ağlıcak duruma yaklaştığımı fark ettim.Tek bir cümle okuduğum anda peki geçmişden kalan maddi sorunları nasıl halledicem dedirtti bana ve bir iki kalp kırıklığını bir anda anımsatta.İçimde hafif bir burukluk hissettim.
Şimdi geride kırıntıları kalan utanma,kıskançlık,suçluluk,kızgınlık,sahiplenme ile ilgili korkularının gitmesine izin veriyorsun.
Bu cümle bu kadar kötü hissetmemesebep olabilirmi ?
SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla