Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2010, 12:05 PM   #169 (permalink)
bayşegül
Üsteğmen

bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biraz kişisel gelişim okuması yaptım ve önümüzdeki 21gün boyunca yapacağım çalışmalar belirledim.Birazdan ders çalışmaya başlıycam.Ama gitmeden şunu yazayım dedim unutmadan.Okunup öğrenilecek o kadar güzel bilgiler,uygulanabilecek o kadar çok teknik,paylaşımda bulunulabilecek o kadar çok değerli insan var ki..Artık çaresiz hissetmekten utanırım ben herhangi bir olayda.Herşeyden önce sınırsız kudretin kaynağını gerçekten hissederken çaresiz hissetmek..

Şükürler olsun..

Ne güzel.Hepimiz bir fidanın güller açan dallarıyız:P Biriz,tekiz,bütünüz.
phantomm cum tatlımbenim
seni kızım gibi sevmiştim ilk gördüğümde hiç senin gibi bir güzellik unutulur mu...

ne okuduğunu merak ettim ve 21 günlük ne çalışması yapacaksın özel değilse paylaşabilir misin
belki benimde işime yarayan bir şey olur ben de yaparım diye soruyorum

canim benim ışıkla ve sevgiyle kal.....
bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla