Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2010, 03:08 PM   #170 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Çok teşekkür ederim ben de sizi çok sevmiştim çok nazik, çok tatlı bir insansınız.

Yaptığım şey olumsuz duygulardan tamamen arınmak için.Zaten yaptıktan sonra paylaşacaktım ama anlatayım hep beraber yaparız:)

Bildiğimiz temel duygular var ya..Değersizlik,suçluluk,korkular..Ne kadar çalışma yaparsam yapayım hala bunlar tarafından kısıtlandığımı düşünüyorum bu yüzden teker teker ısrarlı bir çalışma yapmaya karar verdim.

Değersizlikle başladım dün.
Öncelikle bu duygumdan temizlenmek için niyet ettim.
Olumlama cümlemi yazdım."Ben çok değerliyim, değerimi kabul ediyorum ve kendimi onaylıyorum."Yazmak insanı bir nevi hipnoza sokarmış o yüzden olumlamaları yazarak çalışmaya gayret ediyorum.Derinlere inmeyi kolay kılıyor.Tekrar tekrar yazdım.
Daha sonra bu duygunun yeri olan solar çakrama daha fazla olmak üzere reiki çalıştım ve bunu yaparken olumlama cümlemi tekrar etmeye devam ettim.
Sonrasında karanlıkta cenin pozisyonunda ve avuçlarım kapalı biçimde olumlamamı söylemeye devam ettim.Bu şekilde çalışmak bilinçaltını uyarıyormuş.
Gün içinde neden değersiz hissettiğime yönelik detaylar hatırladığımda hemen eft yapıyorum bu duyguya.Mesela değersiz hissettiğim bir anı,olayı hatırladığımda..
Ayrıca o duyguyu derin bi şekilde hissederken "yumruklama" çalışması:) yapmakta bende işe yarıyor.
Sabah kalkınca da aynada olumlamamı gözlerime bakarak tekrarladım.
Bir de sol üst tarafımıza bakarken olumlamamızı söyleyip sağ elimizin işaret parmağını sol elimize hafifçe vuruyoruz.Bunu 30-40kere tekrarlıyoruz.21 gün sonrasında sadece bir kere söyleyip dokunuşu yapmak yeterli olacakmış.

Bol bol su içiyorum tabi ki.Hafif yiyorum.Bunlar zaten reiki aldığımdan beri dikkat etmeye çalıştığım şeyler.Ayrıca bilinçaltıma benimle bir olup,çalışmama yardım ettiği için teşekkür ediyorum aklıma geldikçe çalışma sonralarında.

Ben bunların hepsini yapıyorum.Çünkü artık biran önce ilerlemek istiyorum.21 gün sonra diğer duygulara geçicem bakalım.
Tabi bunları yaparken keyif alarak heyecanla yapıyorum.Bu çalışmaları yapmak isteyenler içlerinden seçip yapabilirler.Bu tarz çalışmalar zorlamadan severek yapılmalı yoksa çok fazla verim alınmaz sanırım.

Ayrıca olumlama yapıyorsanız, gece tam uykuya dalarken ve sabah uyandığınızda tekrarlamak yine ayrıca faydalı olan birşey.

İŞte böyle.KEyifli arınmalar:)