Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı
Supersin enerjin bana yansıdı o zaman bende uygulamanı dikkate alıp çalışmaya başlayacağım bu şekilde.:)Olumlamanın faydasını bende onaylıyorum...örnek vermek istiyorum dün akşam olumlama yaptım ve bi örnk bana bile yol gösterdi İpin düğümünü çözmek için uğraşıyoruz ve bu noktada soruna odaklanarak çözmeye çalışmanın gerektiğini öğrendim bazen içimizdeki ses bile yardımcı oluyor ..:) |
Oh ne güzel çok sevindim:)
Korkularımızdan arındığımızda o ses bizim için çok büyük bir nimet.Evet olumlama hiç başka birşey yapmasanız bile ısrarlı tekrarlarda çok işe yarıyor.
Zaman ayıramayanlar sıkılanlar dahi sadece bir olumlamayı akıllarına gelen her an söyleseler gerçekten çok güzel değişimler yaşayabilirler.Ben her aklıma geldikçe "kendimi onaylıyorum" diyorum mesela.Ve bende kendime olan güven duygusunu artırdı,sürekli onaylanmaya olan ihtiyacımı oldukça giderdi.Başkaları tarafından onaylanma ihtiyacı hissettiğim her an "Başkaları tarafından onaylanma ihtiyacımdan kurtuldum." diyerek onaylamamı tekrarlıyorum.Çok hafifledim bu konuda yakında kuş olup uçarım artık:)
Ayrıca her türlü çalışmada yine her akla geldiğinde boğaza dokunup "Değişmeye istekliyim." demekte blokajları yıkmak,yapılan çalışmalardan alınan verimi artırmak için faydalı oluyor.Bunlar insanın dakikasını bile almayan ama çok güzel hissettiren küçük sihirler sanki.Böyle düşündükçe bunları yapmak,heyecan hissetmek kolaylaşıyor.
Sevgiler:)