Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2010, 04:15 PM   #172 (permalink)
genco
Yüzbaşı

genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light
Standart Cevap: phantommun günlüğü

çok güzel öneriler bunlar:)
kişisel gelişime yöneldiğimden bu yana, zamanın bu kadar değerli oldugunu bilmiyordum. sığ kalmıs yanlarımın farkındalıklarını yasadıkça gün yzüne cıkardıkça, kendimi daha çok sevmeye basladım. BEN çok değerliyim, önceleri baskaları için neler yapablirimin kaygısı yasarken kendimi ne kadar da ihmal ettiğimi anladım. BEN'im yapacak çok işim varmıs demeye başladım, çok eksik kalmısım, bugüne dek yasanılanların bosa giden zamanlar oldugnu idrak etmeye basladım. şimdi ise uygulamaya geçirdiğim arınma yöntemlerine fırsat yaratabilmek için zor durumdayım. bedenim uykusuz, ruhum ışıksız kalmamalı, ama zaman kavramı beni öylesine zor durumda bırakıyor ki. değişimimi ben istiyorum ve yöntemler öyle çok ki hepsini uygulamaya kalkmanın mümkün olmadıgını, beni daha çok çıkmaza sürükleyeceğini düşünüyorum ve hangi yöntemi uygulayabilirim sizlerden yardım istiyorum.

gecen hafta reiki1 aldım ve su an 21 gnlük arınma sürecndeyim. uygulama hareketlerini yapıyorum, olumlamalar yapıyorum.

sevgiyle kalın.