Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2010, 04:38 PM   #173 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Alıntı:
gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Super o zaman hemen boğazıma dokunup "Değişmeye istekliyim." demeliyim.Öğrenmek bile beni mutlu ediyor çok çok teşekkür ederim..Ama şu gerçek sen ne kadar istekli olsanda içindeki seste yol gösteriyor buna gönülden inanıyorum yaşadığım için biliyorum ısrarla vurguluyorum tabi sorularımla karşılığını alıyorum... bu bir gerçek.. gösterdiği yolları yazıyorum daha faydalı oluyor...:D
Evet gülenyüzcüm(nickin pek güzelmiş:) )istekli olmak çok önemli.Neye istek duyarsan o ses sana onun için öğütler veriyor.Kötü olmak istersen ardı ardına sıralar olumsuz cümleleri,iyi hissetmek için düğmeye basarsan ona yönelik bir liste sunar.İyi ki var ve iyi ki biz onu hep güzele gitmek için kullanıyoruz.Bravo bize:)