Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2010, 05:06 PM   #175 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Alıntı:
genco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok güzel öneriler bunlar:)
kişisel gelişime yöneldiğimden bu yana, zamanın bu kadar değerli oldugunu bilmiyordum. sığ kalmıs yanlarımın farkındalıklarını yasadıkça gün yzüne cıkardıkça, kendimi daha çok sevmeye basladım. BEN çok değerliyim, önceleri baskaları için neler yapablirimin kaygısı yasarken kendimi ne kadar da ihmal ettiğimi anladım. BEN'im yapacak çok işim varmıs demeye başladım, çok eksik kalmısım, bugüne dek yasanılanların bosa giden zamanlar oldugnu idrak etmeye basladım. şimdi ise uygulamaya geçirdiğim arınma yöntemlerine fırsat yaratabilmek için zor durumdayım. bedenim uykusuz, ruhum ışıksız kalmamalı, ama zaman kavramı beni öylesine zor durumda bırakıyor ki. değişimimi ben istiyorum ve yöntemler öyle çok ki hepsini uygulamaya kalkmanın mümkün olmadıgını, beni daha çok çıkmaza sürükleyeceğini düşünüyorum ve hangi yöntemi uygulayabilirim sizlerden yardım istiyorum.

gecen hafta reiki1 aldım ve su an 21 gnlük arınma sürecndeyim. uygulama hareketlerini yapıyorum, olumlamalar yapıyorum.

sevgiyle kalın.
Reikiniz hayırlı olsun:) Gerçekten o kadar şey var ki yapılacak..
Ama acele etmeyin.Sanırım sizde de birşeylere geç kalmışlık duygusu var.Okuyunca yazdıklarınızı bir zamanlar hissettiğim bu tarz duygular geldi aklıma.Hala da bazen yaşıyorum ne yalan söyleyeyim.O yüzden eğer böyle hissediyorsanız öncelikle bunlar içinde olumlamalar yapabilirsiniz.MEsela "Olduğum anda herşey iyi ve güzel." Zaman için, "Benim ve bütünüm için hayırlı olacak olan çalışmaları yapabilmek için bolca zamanım var." "İstediklerimi yapabilmek için bol zamana sahibim." gibi şeyler türetebilirsiniz.Ya da "Zamanımı en yararlı en verimli şekilde kullanabiliyorum."

Ben bu sene evdeyim Kpss'ye hazırlanıyorum.Yeni yeni çalışmaya başladım gerçi:)O yüzden zamanım bol.Arada sürekli teşekkür ediyorum ama iyi ki bu sene evdeyim iyi ki hemen çalışmaya başlamadım.Bu seneyi kendim için bir hediye olarak görüyorum, kendimi iyice tanımak,arınmak,kendimle evrenle bütünleşmek... için.

Bu keyifli bir yolculuk.Korkmayın herşey zamanında oluyor.Belki size daha önce bunları biri anlatsaydı bu kadar farkında olamayacaktınız,bu kadar ilginizi çekmeyecekti,kendinizi bu kadar veremeyecektiniz .. Böyle düşünün ve farkındalığınız için teşekkür edin öncelikle.ÇEvrenize bir bakın, sizden yaşça çok büyük ama bu hazinelerin hala farkında olmayan insanları inceleyin hala çok farklı şeylerin peşinde olup kendini bile görmezden gelen insanlar.. Onları görünce bilmediğim bir zamanda, farkında olarak ya da olmayarak bu değişimi yaşamayı seçtiğim için kendime, ve bu güzellikleri bana bahşettiği için Yaratıcıya teşekkür ediyorum.

Siz en değerli hazinenizi keşfetmişsiniz zaten.Bence işin en zor kısmı budur.Geçmiş zamanlarınızı şuanki öğrendiğiniz şeylere hazırlık yılları olarak değerlendirebilirsiniz.Kendinize zaman tanıyın.Ve bu sihirlerin tadını çıkarın:)

Çalışma önerilerine gelince..Mesela zamandan yakındınız.İlk çözmeniz gereken şey bu olabilir..Basit olumlamalarla başlayabilirsiniz işte..

Daha sonra sizi bağlayan,sınırlandıran duygularınızı,korkularınızı yavaş yavaş serbest bırakma çalışmaları yapabilirsiniz.İç rehberinize kulak verin.En iyi o yol gösterir.Çünkü herkesin farklı korkuları,farklı düşünce kalıpları var.Kendinizi en iyi kendizin yönlendirebileceğini her zaman hatırlayıp kendinizi onaylarsanız bir süre sonra yolunuzu kolayca çizebildiğinizi farkedebilirsiniz.Ve gereken herşey sizin hizmetinize girer.

Kolay gelsin değerli insan..Sevgiler:)