Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2010, 12:24 PM   #107 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

merhaba günlük
anlatacağım şeyler aslında dün gerçekleşmişti ama yine de anlatmak istiyorum çünkü bana göre önemli şeylerdi

çünkü gerçekten bazı güzellikler hayatıma girmeye başladı..
dün alışverişe gittik..o arada aylık dergilerimi alacaktım ki dergi reyonunu baştan aşağıya 2 defa aradım taradım alacağım dergilerden birini bulamadım...o sırada karşısındaki kitap reyonuna dizilmeyi bekleyen bir araba dolusu yeni gelmiş kitap ve başında 2 görevli vardı..o yüzden arabanın olduğu tarafa tam da bakamadım dergiyi bulamadım reyondan ayrıldım...
ama içimden bir ses o derginin mutlaka oralarda olduğunu ve benim göremediğimi söyledi..reyondan ayrılmıştım ama aklım hala ordaydı...neyse bu sefer geri döndüm..tekrar baştan bakmaya başladım bir de ne göreyim...meğersem aradığım dergi o kitapların yığılı olduğu alışveriş arabasının arkasındaymış ve de göz hizamda değilmiş...ben de cesaretlendim ve görevlilere aldırmadan onların kitap dolu arabalarını biraz ittirip kaydırdım ve dergimi aldım...onlar da birşey demediler..zaten ne diyebilirler ki aradığım şeyi bulmama onların koydukları araba engel olmuştu..sonuçta ben bir müşteriyim ve istediğim mala da ulaşmak isterim öyle değil mi ?

neyse dahası var...eve gelip dergimi okumaya başladım ve de ne göreyim bir zamanlar en sevdiğim bir müzik grubu vardı ve 12 sene önce dağılmışlardı..ve ben çok üzülmüştüm..bu dergiden okuduğum bir habere göre yeniden biraraya geliyorlarmış

demek istediğim ; ben o derginin oralarda olduğuna inanmasaydım, içimdeki sesi dinlemeyip tekrar reyona dönüp tekrar aramasaydım ve görevlilerin bana laf edebilme riskini göze almasaydım o dergiyi alamayacaktım ve bu güzel haberden de mahrum kalıcaktım...birşeye inanıyorsanız mutlaka tekrar deneyin..ama bu sefer ilkinden daha başka bir yol seçin diyorum anlık kararlar insanın hayatını ne kadar da etkiliyor görüyormusunuz ? iyiki vazgeçip gitmemişim..

birkaç gündür patlamış mısır yemeyi adet haline getirmiştik..
dün olan diğer bir güzellik de akşam odamda otururken tam da canımın patlamış mısır istediği sıra ve az sonra kalkıp mutfağa gidip yapmayı düşünürken birden babam beni mutfağa çağırdı ancak gelemiyecek kadar meşgul olduğumu biraz beklemesi gerektiğini söyledim...bi süre sonra o geldi...veeee elinde de bir kap dolusu patlamış mısır vardı..meğer onları alıp yemem için beni çağırmış

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla