Alıntı:
genco Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar,
yapılacak çok şey var ama inanın hakim olamıyorum kendime, aceleci oldugmun farkındayım. acele ettikçe,ilerlemek istedikçe aynı yerde saydıgımı düşünmeye başlıyorum ve sanırım yaşadıgım dalgalanmalar da bundan olsa gerek. farkındalıklarım için şükürler olsun Yüce Yaradanıma. evet haklısınız birileri bana bunları anlatmaya kalksaydı bu kadar kalıcı olamazdım herhalde. herşey diksiyon eğitimine olan ilgimle başladı,araştırma sonucu kendimi burda buldum ve şimdi vesile olan herşey ve herkes için sonsuz teşekkür ediyorum. hayatım değişmeye başladı,varoldugumuz bu evrende, ne insanlar ve yaşamları varmıs bunları idrak etmeye başladım, bazen çok geride kaldıgımı bazen ise çok şükür diyebileceğim durumlar ile karşılasıyorum. Zamanla, ulaşmayı hedeflediğim yerde olacagıma inanıyorum, yaşamımda sıg kalan şeyler için kaygılanmıyorum, seçimimi yaptım zamanı gelince o boşlugu da doldurabileceğimi biliyorum.
"phantom" değerli düşüncelerin, yol gösterici,farkındalık artırıcı fikirlerin için çok teşekkür ederim.
Sayfanızda yönlendiren ilahi güce sonsuz teşekkür ediyorum.
Yaşamınızdaki farkındalıklarınızın,gücün her gün artmasını diliyorum.
sevgiyle kalın,
hoşçakalın. |
Rica ederim.Ben de sizin değerli düşünceleriniz,dilekleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.
Aynı yerde saydığınız fikrine kapılırsanız,yaşadığınız köklü değişimlerin bile farkına varmayabilirsiniz.
"Günden güne değişip,dönüşüyorum."
"Yapmam gereken şeyler konusunda iç sesime güveniyorum."
"Bulunduğum noktada herşey iyi ve güzel."
"Zaman benden yana." gibi olumlamalar bir süre sonra endişelerinizi giderebilir.İçinizden bu tür kaygılar her geçtiğinde bu tarz olumlama cümleleri kurup ardından da "Kendimi onaylıyorum." deyin.
Değişim çalışmalarını bir oyun haline dönüştürebilirseniz bu da iyi olur.Ne bileyim mesela ben artık boşuna geçiyor diye düşündüğüm her anı olumlamalarla değerlendiriyorum.Bulaşık yıkarken,temizlik yaparken şarkı söyler gibi olumlamalarımı söylüyorum.Ya da bir yere giderken içimden tekrarlıyorum.Yine temizlik yaparken aynı anda bilinçaltımı temizliyorum gibi düşünüyorum..Bunlar çoğaltılabilir.Yapmak zorunda olduğumuz şeyleri yaparken bunları hep araya sıkıştırabiliriz.Hem bu şekilde "zorunlu" işler keyifli bir hale dönüşüyor benim için.
Kaygılarınız yol almanızı engelleyebilir.Lütfen önce bu tarz korkulardan kurtulmaya çalışın.
Sevgiler.. Günden güne değiştiğinizi farketmeniz dileğiyle:)