12-02-2010, 10:59 AM
|
#36 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Küçükken soru sorarlar ya çocuklar "anneeee bu ne?" "babaaaa bu neden böyle?".Benim sorularım olmadı çocukken,herkes oyun oynarken ben evimizin merdivenlerine oturup izlemeyi tercih ederdim. Ya da bana devasa görünen ağacımızın yapraklarına bakıp hayal kurmayı severdim.Küçüktüm ama kocaman bir beynim vardı,bilirdim ben farklıydım,kuzenimin kıskançlıklarına,onun bunun yabani demelerine sesimi çıkartmazdım.Konumuz bu değildiki yine başa döndüm :( Affetmeyi başaramıyorum,hergün eski anılardan biri çıkıp geliyor bu da suçlu diyorum hükmünü veriyorum. Çocukken sorular sormazdım diyordum değil mi ? Şimdi küçük çocuklar gibi sorular sormaya başladım Çok komik "anneeee bu kim?" ,"anneeee neden bu böyle?" "anneeee seni seviyorum" ,"babaaa ne olacak bu memleketin hali ?" ....herkesin içine baygınlık geldi farkındayım Babama sevgimi göstermekte hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar ama anneme karşı tuhaf bir mesafem olmuştu ama artık öyle değil,babama gösterdiğim sevginin aynısını annemede gösterebiliyorum. Yaşadığım bazı değişimlerin adını koyabiliyorum ama bazılarını adlandıramıyorum...Neyse velhasıl güzel değişimler bunlar Değişimimiz bol olsun.
__________________ Yeni bir hayat için gereken,yeni bir akıldır. |
| |