12-02-2010, 12:11 PM
|
#108 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Yeni bür günün tam öğle vaktinde yazıyorum şu an
telkinleri dinleme süremi baya kısaltmış bulunuyorum...
bir süre öncesine kadar neredeyse 24 saat dinliyordum yani hem gece hem gündüz..
ama bu benim için zor olmaya başlamıştı...çünkü onları dinleyeceğim diye başka müzikler dinleyemiyordum (bu soruna çözüm olarak su sesi çalan playerla aynı anda başka player açıp muzik dinlemek önerilse de yinede müziğe karışan su sesinden rahatsız oluyordum arada parazit gibi cızırtı gibi oluyordu ) gece de her ne kadar daha rahat etmek için kendime yöntemler pozisyonlar da geliştirsem uykunun içinde bile aklımda "acaba kulağım bunları duyuyor mu ?" " kulaklığım çıktımı" "playerin üstüne mi yatıyorum ? " gibi tereddütlerim oluyordu....evet uykunun içinde de yarı bilinçli halde oluyorum...
neyse ben de gündüzleri en azından 3-4 saat dinliyorum telkinleri...geri kalan vakitlerdede müziğimi parazitsiz dinliyorum ve izliyorsam filmimi parazitsiz izliyorum...böyle daha rahat ettim....ve sanki beynim de daha rahat etti...telkin dinleme süresi azalınca sanki telkinleri yeni dinliyormuşum gibi yeni dinlediğimdeki etkiler yine belirginleşmeye başladı....mesela uyurken sık sık bir anlığına ansızın uyanıp gözlerini açmak...sonra devam edip rüyalar görmek gibi...
herkesin yapısı farklı tabi...ama ben deneyimlerimden anladım ki...bana telkin çeşidi olarak fazla telkin çeşidi iyi gelmiyor bunu biliyordum zaten....o yüzden sadece 3 adet telkin dinliyorum...bunun yanısıra çok uzun sürelerle dinlemek de pek iyi gelmiyormuş...beyin çok yoruluyordu sanırım...zaten içi yeteri kadar dolu...ama dediğim gibi herkesin yapısı farklı..benim beynim fazla çeşidi ve uzun süreleri kaldıramıyor......günde 3-4 saat ile 3 tane telkinle rahatım şimdilik...başka telkine ihtiyaç duyduğumda 3. eklediğim telkini bir süre askıya alıp ihtiyacım olduğunu düşündüğüm yeni olanı onun yerine ekliyorum...zaten önceden dinlenenlerin faydası ne kadar geçici de olsa 1 günde kaybolmuyor..bayadır dinliyorum telkinleri çünkü..e biraz da onlarsız yaşamayı öğrenmek lazım..telkinleri lerdeki klavuz tekerler olarak görüyorum...ayakta durmayı öğrendikten sonra onlara pek gerek kalmıyor.. |
| |