Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2010, 01:04 PM   #14 (permalink)
siirvedus
Teğmen

Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siirvedus is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: şimdi bile kızardım:(((

Merhaba arkadaşlar ben de sitenize yeni üye oldum, bende de kızarma ve sosyal fobi durumu var, onun için sosyal fobililerin halinden ancak sosyal fobililer anlayabilir diye düşünüyorum özellikle de fobi anında yaşanan ruhsal sıkıntı durumunda. Ben üniversite öğrencileriyle iç içeyim öğrenci işlerinde çalışıyorum ama belirtiler bende sürekli olmuyo, ara sıra ani bi utanma duygusu oluşuyo ve o duygu kapladığında kızaracağımdan sesimin titreyeceğinden olumsuzluk olacağından korkuyorum, tabi korktukça kendimizi daha çok geriyor ve bu durumun oluşmasına bizzat kendimiz neden oluyoruz. Aslında şöyle bi düşünce tarzımız olsa bizde sorun kalmayacağını düşünüyorum '' aman canım kızarırsam kızarırım ne olacak sanki, kim ne derse desin '' bunu diyemiyoruz. Diğer insanların söylediklerini çok önemsiyor ve kafamızdan daha önceki utanma duygularımızı, kızardığımızı ve rezil duruma düştüğümüz zamanları bi türlü silemiyoruz. Sorun tamamen bundan kaynaklanıyor. Suçluluk duyguları ve ego güçlendirici mp 3 leri dinliyorum birkaç gündür inş. işe yarar, ayrıca öğretmen adayı arkadaşıma tavsiyem topluluk karşısında konuşma yapacağı zamanlar ilaç almasını tavsiye ediyorum. Çünkü SF'li biri için topluluk karşısında konuşmak çok zor bir durumdur.
siirvedus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla