12-02-2010, 09:55 PM
|
#462 (permalink)
|
Guest | Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
canımya ilk noktayı bulup dileğini imgeleyip ikinci noltayı bulduğunda serbest bırakmakmıdır iki nokta tekniği yada noktaları bulmadan imgeleyip serbest bıraksak oluyormu sevgiyle mutlu kal. | Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
yok hayatim nokta bulmak o kadar onemli degil.once niyetini belirliyorsun.sonra bunu olmus gibi hayal ediyorsun,burasi cok onemli ses,koku,goruntu,hisler o anki duyguyu sanki yasiyacaksin olmus gibi sukret,noktalara takilirsan bunlari hissedemezsin.hayal gucu cok onemli | Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
canım ben onları biliyorum.sadece makrise hükmedin kitabında iki noktayı bulup yapın diyorda sizdemi öyle yapıyorsunuz diye merak ettim cevap için teşekkürler iyiki varsınız ve iyiki tekrar döndünüz....sevgiyle mutlu kalınnn | Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
tabiki biliyorsunuzdur ben butun arkadaslara kolaylik olsun diye basitlestirerek yaziyorum.bizim yazilarimizi okuyup faydalansinlar diye...yoksa sizin bilmediginiz icin degil.ben iki noktayi yapmaya basladigida daha kitabi almamamistim.aldigimda da iyi ki kitabi once okumamisim daha zor gelecekti gozume.ama simdi asil ozunu yazdim pratik yapa yapa bu kaniya vardim.tabiki iki nokta bulunacak ama her arkadas oraya takiliyor asil onemli konuyu atliyor.iki nokta hissettigin icinden gelen herhangi bir yer olabilir.boyle dusunursek herkes daha kolay basarir.amacim bu.sevgiyle kal. | Alıntı: azime_1 Nickli Üyeden Alıntı
bu konu ile ilgili ban cevap verecek bir hayır sahibi var mı:) | canım bunlar senin için yeterli olur umarım iyiki varsınız |
| |