Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2010, 11:54 AM   #482 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

sevgılı gunluk.....
nice senelere dıyorum sana.....tam bır sene olmuş sen varolalı tam 1 sene....vay be.....senı sevıyorum....gunluk bu bır sene ıcınde neler değişmiş..hıc duşundunmu bu kız neler yaşamış...acısıyla tatlısıyla neler yaşamış nelere katlanmış nelere uzulmuş...neler artık yeter dedırtmış neler cokkk sevındırmış...tam bır sene olmuş be sevgılı gunluk yanlızlığım çaresızlığım olalı tam bır sene...aama çok şukr allaha ki herşey bıtmış gecmış..belkıde bazıları bıtmeyıp sadece ustu kapatılmış acemice....ama şu anda yoklar hayatımda....çok şukur...tatlısıylada gecmış zaman guzel şekılde.....cok sevıyorum gunluk senı çok..........
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla