Alıntı:
mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar,
Fikrimi pek sevimli bulmayanlar olabilir ama ben yine de yazmakta fayda görüyorum. Bugüne kadar burada aciklanan konularda kismende olsa arastirmalarim oldu. Bir süre sonra birilerinin tecrübe ettiklerini denemekten daha etkili bir yol olabilir mi diye bir sürece girdim. Herkesin parmak izi gibi bilincaltida farklidir ve herkes kisacasi konuyu idrak ettikten bir müddet sonra kendine özgü bazi teknikleri gelistirebilecegine inaniyorum. Sizler bu konuda düsündüklerinizi yazarsaniz faydali olacaktir sanirim, yaniliyor muyum, ne dersiniz?
|
kişisel teknik geliştirme ile ilgili çalışmam sürmekte mavifirca
birşeylere ulaştım.. ama daha denemelerini yapmadım
birebir kişiye özel mevcut yöntemi uyarlamak gerekiyor
ayrıca kişiye etki eden birçok uyaran var
bu durumda tekniklerin gücü kişinin istek ve bilinçaltı yapısı ile alakalı.... blokajları temizlemek için çok teknik var:hipnoz ,nlp,eft,reiki,deep peat,sedona,imajinasyonlar,subliminal telkinler,meditasyon
bunların birlikteliği ve doğru kullanılması gücü doğruyor
bu tekniklerden tek tek fayda görenlerde var
ama değişim için ve değiştirmek için alet çantanda birçok araç olması her zaman lehimize bir durum
en uygun olanını deneyerek bulacaksın
örneğin sadece 112 tane diğer binlerce meditasyonun özü olan meditasyon yöntemi var
bunların hepsini uygulamak zorunda değilsin
sana uyan hangisiyse onu kullanırsın
ve o tekniğin sana uyduğunu onu daha uygularken anlarsın
o yüzden her arayış bireysellik kokar
içsel dengeleri oturtan metot ya da hoca öğrenci hazır olduğunda önüne çıktığı çok olmuştur
doğru metot,doğru koçluk,doğru yaklaşım =başarılı sonuç
başarınız ve mutluluğunuz daim olsun