14-02-2010, 05:26 PM
|
#8 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kendi Yapımım İngilizce Telkini Alıntı: SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı
İngilizce öğrenmek istiyorum (ingilizce öğreniyorum). Bunun için yeterli zamanım ve isteğim var.En verimli şekilde bir program yapıyor ve bunu severek uyguluyorum.Sıkı çalışıyorum.Yeni bir dil öğrenmeyi son derece eğlenceli ve kolay buluyorum.İngilizce öğrenebilirim. Bunun için bol kaynak,imkan,ortam,çevre ve zamana sahibim.İngilizce öğrenmek son derece keyifli.Çünki tüm kaynaklar birer birer bana sunuluyor ve ben yeni bir dil öğrenmeyi son derece kolay buluyorum.İngilizce öğrenmeye azimliyim ve motiveyim.Çünki yeni bir dil öğrenmenin önümde açacağı kapıların bana sunacağı sonsuz ve güzel imkanların farkındayım.İngilizce öğrenmeyi kolay buluyorum.Zihnim İngilizceyi öğrenmek için açık ve son derece istekli/açık.Öğrendiğim her kelime her yeni kalıp ve bilgi beynime kolayca yerleşiyor.Hafızam mükemmel.Ve bundan büyük bir haz alıyorum.Hafızam her yeni öğrendiğim kelime ve bilgi ile dahada güçleniyor.Buda bana daha büyük bir öğrenme isteği,yeteneğimi dahada çok geliştirme imkanı veriyor.Bilgiyi hızlı ve verimli işliyorum.Öğrendikçe önümde açılan yeni ufuklar,yeni ve güzel imkanlar , yeni&ışıl ışıl hayat hafızamı dahada güçlendiriyor.Konsantre olmayı ve çalışmayı kolay buluyorum. Çünki öğrenmek için büyük bir isteğim var.Rahat ve en verimli çalışacak şekilde ortama,imkanlara sahibim.Ben öğrendikçe hayatımı dolduran güzellikler,ulaştığım hedefler beni daha coşkulu ve istekli yapıyor.İngilizce’yi akıcı konuşabiliyorum. Bunun için gerekli ortamları kendime çekmek çok kolay ve doyurucu.İngilizce’m her an daha çok gelişiyor. Ben büyük bir istekle çalıştıkça,İngilizcemi ilerletmem için gerekli olan tüm imkanlar,ortamlar hayatıma en güzel şekilde doluyor.Yeni bilgiyi kolayca hayatıma geçiriyorum. Hafızam yeni bilgileri ihtiyacım olan her an bana sunuyor.Tüm bilgiler beynimde harika bir şekilde yer ediyor.Bugün,yarın ve sonsuza dek bu bilgiler beynimde kolayca kullanabileceğim şekilde yer ediyor.Yeni dilleri kolayca elde ediyorum. Bunun için her ne yapıyor olursam olayım ( çalışmak,evlilik…)zamanım var.Hafızam yeni bir dil öğrenmek için her zaman güçlü.Kolayca yeni dil ediniyorum. Bilgiyi kolayca özümsüyorum.Hafızam her zaman yeni bir dil için harika bir şekilde işliyor.Bu artık benim için eğlenceli bir oyun.İngilizce öğrenmek kolay.İngilizce öğrenmek benim için en sevdiğim işi yapmak kadar kolay ve eğlenceli.Bu yüzden İngilizce öğrendiğim her an büyük bir coşku ile doluyorum.Yeni şeyler öğrenmek için hafızam dahada güçleniyor, hafızam benim en sadık dostum. Ben yeni bilgiler,kelimeler öğrendikçe bunu daha eğlenceli ve kolay şekilde yapmamı sağlayacak imkanları,ortamları kendime çekiyorum.Yeni diller öğrenmekten keyif alıyorum.Bu bana yeni dünyalar ve harika dünyalara yolculuk etme imkanı sunuyor.Çalışmak için her zaman istekli ve azimliyim. Telaffuzum gelişiyor.Çünki her zaman pratik yapacak ortamım,dostlarım ve imkanlarım var.Bunu çok büyük bir keyifle zevkle bir oyun oynar gibi yapıyorum. Biliyorum ki öğrendiğim her bir kelime daha çok ilerlememe yardımcı oluyor. Hafızam bir kelime mıknatısı, öğrendiğim her kelimeyi ihtiyacım olan her an kolaylıkla hatırlıyorum. İngilizce konuşmak bana büyük bir haz veriyor.
Sevgiyle kalın | Ufak oynamalar yaptım affınıza sığınarak :)
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |