Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi Alıntı: basakfigen Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba ! Turbo İngilizceyi indirmek ve çalıştırmak için bilgi: Konunun en başında verdiğim iki linkten dosyaları indirin. İndirilen iki dosyada rar dosyasıdır ve kullanmak için bu rar dosyalarından dosyaları çıkartmalısınız. Bunu yapmak için; İndirilen iki rar dosyasıda aynı klasör içindeyken fare ile ikisinide seçtikten sonra sağ tıklayarak "klasöre çıkart" seçeneğini tıklatın (Bilgisayarınızda winrar adlı program yüklü değilse bu seçenek çıkmaz ve dosyalar bilinmeyen dosya tipi olarak görünür.) winrarı yüklemek için: linke tıklayıp girin http://www.rarlab.com/download.php açılan sayfadan "turkish(32bit) 3.91 versiyon" olanı bulup indirin,kurulumu basit ve hızlıdır.Ardından aşağıdaki adıma geçin. Yukarıda söylediğim gibi indirdiniz,çıkarttınız(winrar ile)şimdi sıra çalıştırmakta Çalıştırmak için bilgisayarınızda flash player adlı programın yüklü olması gerekli. Yüklü değilse aşağıdaki linke tıklayıp açılan sayfadan "Free Google Toolbar (optional)" adlı yazının solundaki kutucuğun işaretini kaldırdıktan sonra hemen bi altındaki sarı renk ile vurgulanan "agree and install now" adlı yazıya tıklayın ardından sayfanın en üstünde bilgi çubuğunda bi yazı çıkacak o yazıya tıklayarak onaylayın kurulum siteden gerçekleşecek onaylarak devam edin. flash player linki: http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP . Son adım: Doyaların çıkartıldığı klasöre gidin. Bu set iki cd den oluşur ve her cdnin kendine ait klasörü vardır. Çalıştırmak için bu kalsörler içindeki: cd1 için; CTT1 , cd2 için; CTT2 adlı dosyaları bulun ve çift tıklayarak çalıştırın. Karşınıza setin menüsü çıkacaktır. Kolay gelsin. Takıldığınız bir yer olduğunda sorabilirsiniz. Not: Seti kullanmanız için verdiğim programlar kendi orjinal sitelerinden ücretsiz olarak sunulmaktadır ve son sürümleridir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. |
Sayın basakfigen;
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Winrar da flash player da bilgisayarımda son sürümleriyle mevcut.Benim sorunum dosyayı winrardan çıkardıktan turbo_ingilizce adlı WinUHA SFX Archive dosyasını tıklayıp yükleme başladıktan sonra meydana geliyor. Cd1 ve cd2 dosyaları oluşturuluyor.Ardından program donuyor.Herhangi bir dosya yüklemiyor.Bende çıkmak zorunda kalıyorum.
Şimdiden tekrardan teşekkür ederim :)
__________________ Seni düşünmek güzel şey,
ümitli şey,
dünyanın en güzel sesinden
en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
ben artık şarkı dinlemek değil,
şarkı söylemek istiyorum
Nazım Hikmet Ran |