Konu
:
benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural
Tekil Mesaj gösterimi
15-02-2010, 10:01 AM
#
44
(
permalink
)
Sultan
Guest
Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural
7.kural
gerçek büyük istekleri tesbit etmek.
Hangi dilekler bana uyar.önemli soru budur.kendi tabiyatımıza uymayan her hangi bir şeyi dilemenin bir anlamı yoktur.buna rağmen çoğumuz bunu yaparız.çoğu zaman bir şeyi sadece başkaları da bunu istedikleri veya onlara sahip oldukları için isteriz.
Gerçekleşen istekler bizi hep değiştirir.fakat gerçektende değişikliklere ve bunların sonucuna hazırmıyız.bizim harika olacağını zannettiğiniz ve çoktandır arzuladığınız aşk belki bize yetersizlik korkumuzu veya uzun süre özleneni tekrar kaybetme korkusu yaşatacak.veya arzuladığımız üne kavuşunca buna bağlı ilgiyle başa çıkamayacağız.
Sahip olunan şeyler bize hizmet etmelidir;biz onlara değil.gerçekten ne istediğinize dikkat et çünkü gerçekleşebilir.gerçek çoğu zaman dış dünyada istenilen şeyin iç dünyada hissedilen eksikliğidir.mesela beni şartsız sevecek birini istiyorum.şeklindeyse bunun gerçekte karşılığı ben sevilmiyorum ben sevilmeye değer değilim.yani çoğu kişi sadece kendisini sevmediği için kendisini sartsız sevecek birini ister.doğru istemek tüm mucizeleri hayatınıza girmesine izin vermeye hazır olmak demektir.aramak izin vermeyi engeller.
Evrenle iş birliği yapmak kendi başına didişmekten daha kolaydır.doğru istemek benim bütün dünyamı değiştirdi.gerçekleşen her dileğimle hayatımda aslında hangi şeylerin gerçekten önemli olduğunu anladım
Sonuçta aradığımız daima sevgidir.sonuçta bizi mutlu eden hep sevgidir.
Alıntıdır.
Bu 7 kuralı öğrendiğimde hemen uyguladım.gerçekten doğru istekte bulunduğumda bütün dileklerim bonusuyla gerçekleşti.sizin de dileklerinizin bonusuyla gerçekleşmesi dileklerimle…iyi ki varsınız