Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2010, 11:23 AM   #113 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

merhaba günlük
bazı nedenlerden ötürü 2 gündür telkinleri dinleyemiyorum...ama sevindirici birşey olarak şunu da belirtmeliyimki 2 gündür dinlemiyor olmama rağmen kendimde bir gerileme veya olumsuz bir etki göremedim...aylardır dinliyor olmam sanırım bana yeterli temeli oluşturmuş olmalı...
onun yerine daha kısa sürdüğü ve süreklilik istemedi için kaydettiğim sesli olumlamalarımı birkaç defa ardarda dinledim...

dün ders çalışmaya hevesim geldi ve boş kaldığımda napsam diye düşünürken ders çalışmak aklıma geldi..aslında hep aklımdaydı da sevmediğim için yapamıyordum...geçen gün
aklıma gelen sesli kaydetmek fikri bana ders çalışma konusunda gaz verdi..
okuyup kaydetme aşamasına gelemedim sadece özet çıkarabildim dün..zaten bunu yaptığımda saat çok geçti...bugün inşallah kaydedip dinlerim..

ders çalışmak o kadar da kötü gelmedi dün bana...hatta okuduklarımı anlamak ve karışık ve uzun olan cümlelerin ne demek istediğini anlamaya çözmekte istekli olduğumu gördüm..
..kendimi sanki eğlenceli bir şifre çözme oyununun içindeymişim gibi hissettim ve bu hissi sürdürmeye çalıştım...dünkü özet çıkarma aşamam iyi geçti..zaman zaman uzun cümleleri çözememek konusunda aceleci davranıp sıkıldığım da olsa bu sıkkınlık hissi uzun sürmedi o anda kaldı sadece..çünkü sürseydi masanın başından kalkıp vazgeçecektim biliyorum..

neyse gece bunları yaptıktan sonra gece anlamını çözemediğim ve bazılarını hatırlayamadığım rüyalar gördüm...bu sabah kalktığımda vicdanımın daha hafiflemiş olduğunu hissettim...ders çalışmıyor olmaktan uzun süredir duyduğum suçluluk hissi kalkmıştı...içimdeki huzurun bundan ötürü olduğu çok kesindi...hatta bu huzuru sabah uyanmadan önce uykum esnasında hatta rüyaları gördüğüm esnada bile hissetmiştim ve sebebini biliyordum..meğer üzerimde ne kadar yük olmuş bu konu...çok ağırlık yaptığını biliyordum ama gecenin köründe sadece yarım saat çalışıp sadece yarım sayfanın özetini çıkarmış olmak da yetti...bu kadar az çalışmayla bunun olacağını inanamazdım...öğrenci olan arkadaşlar birbirimize bu konuda destek olursak motivasyonumuz artar ve zor anlarda vazgeçemyiz değil mi ? lütfen birbirimize destek olalım olur mu ?

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla