Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2010, 01:19 PM   #183 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Alıntı:
pinnko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
Ben konuk olarak yazıyorum.
Şimdi şunları aktamak istiyorum.

''Kendinizle ilgili meselelerde,doğa yasalarına uyarken,ailenizle,arkadaşlarınızla ve
birlikte olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizde doğruluktan ayrılmayın.
Bununda ötesinde varoluş farkındalığını kendinizde yerleştirin.
Bu sayede düşünce süreçlerinde ikiliğe düşmekten ve çatışmalardan ve
duygusal karmaşadan kurtulursunuz.''

''İnsanların fiziksel gerçeklikte yaşadıkları ,onların en güçlü düşünce ve duygularının karşılığıdır.

Dış etkenlerin içsel nedenleri eriyip çözülmeye başladıklarında dışsal sınırlamalar ortadan kalkar.''

Şunu düşünebilirsiniz,şu an olagelen iletişim,yavaş yavaş size kendinizi
savunmayı öğrenme fırsatı veriyor olamazmı?
O 'an' ne söylemek istiyorsanız söyleyin ve konuyu bitirin :)

''Hayata karşı açık ve çabalarınızda dürüst ve samimi olduğunuz zaman
ihtiyacınız olan şeyler,olanaklar ve fırsatlar halinde kolayca,
en uygun ve başkalarını da zarara uğratmayacak biçimlerde size doğru akmaya başlar…''

''Bir an için bile dışsal şartların veya şeylerin size hükmedebileceklerine inanmayın.

Şartlar ve olaylar,varoluş nedenleri değiştiği takdirde değişime
tabidirler.
Dünyaya bakış açımızı değiştirdiğimiz anda insalarında bizimle olan ilişkileri değişecektir;
bir zamanlar çekişmeye girmemize neden olan kişiler başka
zeminlerde hareket edecek,
kendi davranışlarını tekrarlarken bizim farkımıza bile varmayacaklardır.''
(dışsal şartlar;şikayet ettiğimiz herşey;hastalık,yenilgi,kişiler,yoksunluk,vb.leri)
(varoluş nedenleri:bizim herşeyle ilgili düşünce ve beklentilerimiz)

İyiki günlük yazıyorsunuz.
Bizde kendimizden örnekler buluyoruz.
Yararlanıyoruz.
Siz örnek oluyorsunuz.
Ne mutlu size.

Hoşgeldin günlüğüme sevgili pinnko,
İlgin ve samimi paylaşımın için teşekkür ediyorum.
Evet sanırım içsel anlamda güçlendiğimi görmemi sağlayan bir olay oldu bu.Çünkü şu an kesinlikle bu olay hakkında düşünmüyorum.Elimde kalan sonuçlara bakıyorum.
1.Kafama takılan birşey olduğunda susmam,bildiklerimi savunurum,en azından neden söylemedim diye içimde kalmaz.
2.Eski phantom olmadığımı insanlar bir şekilde öğreniyorlar,bu onlarla olan iletişimimi günden güne daha iyileştiriyor.
3.Tartışmalar heran her yerde olabilir(önceden bir tartışma hemen bütün enerjimi götürürdü),ama sonrasında hayat kaldığı yerden devam eder.Almam gerekenleri alıp yoluma yürürüm.Sonuçta ben doğru bildiklerimi savundum,kırıcı olmadım.Karşımdaki kişi beni yanlış anladı çünkü onun bakış açısı bu yönde.Sadece birgün beni ve de tüm diğer insanları olabilecek en düzgün şekilde dinleyip anlamasını diliyorum.

Şuan geldiğim nokta bu.Belki daha da ilerleyip bu cümleleri de geçersiz kılıcam daha üst bir anlayışa geçicem.Ama şimdilik geldiğim bu yerde kendimi çok iyi hissediyorum bunu görmemi sağladığı için evrene ve babama teşekkür ediyorum:)

Olayları olduğu yerde bırakmak benim için çok zor birşeydi aslında:)Durup durup kendimi yeniden yargılar,olayı üç,beş gün yeniden gözden geçirir bir daha bir daha sinirlenirdim.Üstelik bayağı zamandır bu konular üzerinde çalışıyor olmama rağmen daha yeni başarabildim ve bunu görebilmem bu son cereyan eden olaylar sayesinde oldu.Bunda sürekli "kendimi onaylıyor olmamın" büyük bir yararı oldu galiba.

Ben tavrımdan şaşmadıkça,içsel bütünlüğümü huzurumu korumaya devam ettikçe yazdığınız gibi herşey benim yararıma başkalarının da zararına olmayacak şekilde kendini göstermeye başlayacak ya da devam edecek:)

Çok mutluyum,çok huzurluyum,günden güne değişip dönüştüğümü hissediyorum ve bu değişimlerim herkes tarafından farkedilebilir oluyor.Şükürler olsun:)