Cevap: phantommun günlüğü Dün gece arınma çalışmamı yaparken birden geçmişe gittim.
Beni çok yaralayan ve biraz da kendime güvenimi kaybetmeme neden olan bir olaya,bir kişiye gittim.
Ve aklıma ilk gelen şey,"Onun davranışları bana yönelik değildi ki.." oldu."Beni doğru düzgün tanımıyordu bile,bu yüzden söyledikleri bana yönelik şeyler değildi."Ve sonrasında kendimi çok iyi hissetmemi sağlayan birşey söyledi bilinçaltım bana:)
Kendime değerli olduğumu söylerken,hüç o olay aklımda yokken birdenbire o değerli cümleler geçti aklımdan:)İlginçti.
Hakikaten daha önce neden bu açıdan bakamadım diye düşündüm.
Hep o kişiyi üstün görmüştüm.KEndimi ezilmiş,yenilmiş hissetmiştim,değerimi hiçe saymıştım.
Şimdiyse "Kendisi kaybetti." diyebiliyorum.ŞÜkürler olsun.
Rüyalarım da bana yardımcı olmaya devam ediyor.Çeşitli insanlarla konuşuyorum bana üzerinde uğraştığım şeyler hakkında sorular soruyorlar.Ben de cevaplıyorum:)Sabah kalktığımda aklıma geliyor hemen.Kaydediyorum ve üzerinde çalışıyorum.
Bilinçaltım,Yaratıcım,evren,çevremdeki insanlar,herkes herşey daha iyiye gidebilmem için,sıfır noktasına varabilmem için bana yardımcı oluyor.Çok teşekkür ederim,şükürler olsun:)
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |