Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2010, 06:10 PM   #88 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...

bir ablamızın çocuğu birden rahatsızlandı öyle kötü zamanlar geçirdiki bırakın destek olmak için güzel sözleri bağırmak zorunda bile kaldığımı biliyorum telefonda evet bağırdım sen güçlüsün bırakamazsın kendini topla naptını sanıyorsun dedim gün ümitler kesilmişti çocuktan doktorların dedikleri yıkmıştı anne ve babayı
gidemiyordum hastaneye gelme demişti ablacım seninde çocukların var demişti domuz gıribinden şüpelenilmekteydi
ama ablama deiklerim kendini topla herşey düzelecek yiğenim kendine gelir güçlüdür daunı eksik etme kendini bırakma bu sözlerimden 6 gününde domuz gıribi olmadını ve ölümden kıl payı döndünü bilmek allahıma şükrettirdi evet çocuğu kaybetmişler gözüyle görüyolardı kolay değil yapılacaklar yapıldı herşeyi bekleyin en kötüsünü bile sözü yıkılmalarına yetmişti

sonuçta
ç
ocuk kurtuldu şükür ama 3 aydır sinir sistemlerinden kaynaklanan kitlenmeyle felç oldu
konuşmakta zorlanan kuuzmuz için her gün dualar ettik yürketen gözlerimde konuştunu teyze dedini canlandırdım
ii olacak ii olmak zorunda yaradın herşeye gücü yeter kendime ve ailesine söylediklerim bunlardı tabi sözlerin bir kısmı
eski canlı sesini duymak isteğiyle kullaklarımda sesini işitimi hayal ettim evet kanının değişmesiyle konuşması düzeldi15 günün sonunda elelri hareket kabiliyetine kavuştu bu bir mucizeydi
allahım senin güzelliklerin saymakla bitmez ne diyim
şükür sadece şükür
şimdi yiğenin dediğim oğlumun arkadaşını düşündüğümde yürümesi için duala ve düşüncelerimle her fırsatta en ii en güzeline yönelmekteyim
yürüyor geliyor ah bire ah hadi diyorum yürüde bir kahve yap bize içeyim senin yaptığın kahveden hayallerinde bu var yürüyecek güzek yiğenim kahvesini içeceğim inşallah
birgün yürürse bu sitede paylaşmayı istiyorum
hatta msn yazışmalarımda yaptığım gibi şöyle yazim şimdiden istedimde afiyetteliklerle oldu şükür alllahıma
SEVGİYLE KALINIZ

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla