Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2010, 09:43 PM   #4 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Toplum içerisinde susmak

birşey soracağım çok yakın olduğun arkadaşlarının arasında da mı böylesin? Ben mesela normalde konuşmayan biriyim.Çünkü çok haşır neşir olmam ve sevmem lazım muhabbet edeceğim kişiyi.Etmiyosam zaten gereksiz buluyorumdur onla konuşmayı.Yeni tanışmışsan zaten ne konuşacaksın ki. Ben kasmam.Boşver sende.Çok yakın birkaç arkadaşım vardır sadece onlarla çok muhabbet ederim.Çünkü paylaştığım çok şey olmuştur yıllar içinde onlarla doğal olarak.Senin hiiç mi içinden gelmiyor hiçbir zaman? Abuk sabuk konuşmaktan korkuyorum demişsin bu korkunun üstüne gitmek lazım. Telkinlerle başla bencede çok yararı var kesinlikle.Başka bi çözüm bulamadım bende şimdi.Çok da kasma kendini.Hiç konuşmuyor değilsindir.Az konuştuğun için onların gözüne batıyosundur.Onlar çok konuşuyodur belki de :):)
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla