Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
benim uykusuzluk durumunda gösterdiğim belirtilere benzer tepkiler gösteriyorsun :)
ben uykumdan taviz vermemeyi seçtim.
geceleri durduk yere uyanma konusuna gelince uyurken telkin dinliyorsan geceleyin uyanma olması normal...
bence iyi bir uyku için kendine zaman ayır ve telkinleri gece dinliyorsan gece dinlemeyi bırak. gün içerisinde dinlersin... |
Merhaba Teoman ,haklısın ben geceleride notebook un şarjı bitene kadar telkin dinliyorum.Özellikle suçluluk telkininde çok zordu geceleri.
Şİmdi haftada 2 sadece gündüzleri dinliyorum.Geceleri beynın direnmesi daha az olduğundan daha etkili olur düşüncesindeyim.Normalde geceleri en geç 12 de yata gündüzleride 9 da mutlkaka kalkar ve plates yaparım.Halada direniyorum bu sistemde devam etmeye.Ama beynim ne kadar gereksiz bu uyku,uyuduğun onca zamanda neler yaparsın biliyormusun diyor bana.Bu sayede ben 4 lere kadar savaş verip resmen yorgun düşünce sızıyorum.Yaklaşık 1 saat sonra yeniden uynıyorum ve eklem ağrıları arasında döne döne yeniden uykuya dalıyorum.Saba h9 ben yine ayakdayım ama bu beni maf etmeye başladı.