Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2010, 10:49 AM   #44 (permalink)
cadi_bm
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ?

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklıı Bende çok fazla umursuyordum, diğerlerini. . Şimdi, hepsinden daha geniş çevrem var, kimseyi kendimden üstün görmüyorum, insanlar artık bana saygı göstermeye başladılar. Yaşıtlarımdan biri bana nasihat vermeye kalktı mıı. . Ya o an kıyamet kopaaarr, yada tarafımdan çokk pis terslenirr Söylemlerinden bana acıdıklarını hissediyorum. Çatıyorum kaşlarımıı, neler diyorsun sen, diyorum. Eskiden olsaa; çok değil, 3 5 ay önnce. Kırmaktan korkardım, herkesi. Yakınım olsunn, uzağım olsunn. Şimdi öyle değil, amaa :) Kırılırsa kırılsın. Ben olması gerekeni belirttimm diyorum. Haklı olan benim. Canı sıkılmaması greeken benim. Malumdur; bizim hayal gücümüz biraz daha kuvvetli :) Kimseyi kırmamak, herşeyi enn güzeliyle içimizde yaşamak istiyoruzz En azından ben böyleyimm :) O zamann, benim dışa yansıyan içteki davranışlarımm kimöi niye ilgilendirsinn Çizdiğim sınırı aşmaya çalışanları daa, bir kuyuya atıyoruuumm bir dahaki sefere karanlıık, kurumuşş bir kuyudan sesler çıkıyor, o konuştuğundaa kim böyle bir kuyuyu umursar kii Bende umursamıyorumm :) iyiki varsınız hepinizz
Çok güzel bir tabir kuyu bunu ben de izninle kullanabilir miyimTebriklerrrrr
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla