Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2010, 05:03 PM   #52 (permalink)
gnr
Üsteğmen

gnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 684
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gnr will become famous soon enoughgnr will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ?

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklıı Bende çok fazla umursuyordum, diğerlerini. . Şimdi, hepsinden daha geniş çevrem var, kimseyi kendimden üstün görmüyorum, insanlar artık bana saygı göstermeye başladılar. Yaşıtlarımdan biri bana nasihat vermeye kalktı mıı. . Ya o an kıyamet kopaaarr, yada tarafımdan çokk pis terslenirr Söylemlerinden bana acıdıklarını hissediyorum. Çatıyorum kaşlarımıı, neler diyorsun sen, diyorum. Eskiden olsaa; çok değil, 3 5 ay önnce. Kırmaktan korkardım, herkesi. Yakınım olsunn, uzağım olsunn. Şimdi öyle değil, amaa :) Kırılırsa kırılsın. Ben olması gerekeni belirttimm diyorum. Haklı olan benim. Canı sıkılmaması greeken benim. Malumdur; bizim hayal gücümüz biraz daha kuvvetli :) Kimseyi kırmamak, herşeyi enn güzeliyle içimizde yaşamak istiyoruzz En azından ben böyleyimm :) O zamann, benim dışa yansıyan içteki davranışlarımm kimöi niye ilgilendirsinn Çizdiğim sınırı aşmaya çalışanları daa, bir kuyuya atıyoruuumm bir dahaki sefere karanlıık, kurumuşş bir kuyudan sesler çıkıyor, o konuştuğundaa kim böyle bir kuyuyu umursar kii Bende umursamıyorumm :) iyiki varsınız hepinizz
Çoook güzel bi yöntemDediğin gibi tek korkumuz aman kırılmasın aman incinmesin.Hep başkalarını düşünmek. niye sen zor durumda kalıyosan ve olanlar seni yıpratıyosa olmalı mutlaka hiç düşümeden kırmak veya terslemek .Zaten o anda o yaptığın şey kadar daha doğal başka bişey olamaz.Yapmazsak zaten malum... .Sonuna kadar arkandayım Arkadaşım

Alıntı:
ncksz18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen çook haklısın..benim okulum var ama tatil günleri babam der çık dolaş bunalcan hasta olcan bilmemne..hiç arkadaşın yokmu falan filan..ama arkadaşlarım var,çıkıp çıkıp geziyorumda,bunları gördüğü halde böyle şeyler söylüyor.
anneme soruyorum,o da hiç arkadaşn yokmuş gibi duruyorsun falan diyor.gerçekten anlamıyorumm

arkadaşlar ,başkalarından banane diyorsunuz ama,zaten biz de başkalarını önemsemiyoruz.kendi eğlenceme bakıyorum,kendimi çok mutlu hissediyorum,konuşuyorum.ama çevreden sessiz,içene kapanık,kendi halinde bi kız gibi duruyorum.ne yani şimdi bunu önemsemeyelim,başkalrı hayattan bezmiş,kimseyle konuşmayan bir kız olarak mı görsünle beni?
işte bunu düzeltmeye çalışıyorum ama bu dış görünüş nasıl değişiyor,diğerlerinden ne farkımız var anlayamıyorum.
mesela sınıfta da,hiçkimse konuşmasa,tek ben konuşsam bile gene bana sen sessizsin sakin bi tipin var canlan biraz falan diyorlar..ne yapcam bilmiyorum.
ama gerçekten konuşuyorum,arkadaşlarım da var,gayet samimiyim,kendime de özen gösteririm,dik durmaya da çalışırım ama dış dünyayla ilgisiz gibisnden laflar insanı çok kötü yapıyor
arkadaşım bizimde yazımız böyle mi yazılmış ne?Neyse inşallah herşey güzel olur ve istesdiğin gibi umaraım benimde

Alıntı:
genco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öyleyse beden dilini geliştirme eğitimine ne dersin? bence bugünden tezi yok başla, eğer sorun duruşunsa, beden dili bu yönünü ön plana çıkarmakta sana yardımcı olabilir.

sevgiyle kal.
Önerin güzel aslında bende beden dilimi geliştirmek isterim.Bu eğitim işi nasıl olcakki?

Sevgilerimle
gnr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla