Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2010, 06:59 PM   #56 (permalink)
ceylan84lum
Üsteğmen

ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about
Standart Cevap: sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ?

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eee?? Ben isteyemiyorum hiçbişey. Şu an aklınıza gelebilecek herşeye karşı isteksizlik var. Bu nniye böyle yaa?? Heves meves kalmadı. Hiçbirşey isteyemiyorum. Ya hayal edemiyorum, yada edfince çok aşırıya kaçıyorum. Anlatamam arkadaşlar, bazen öyle bi hale geliyorum kii. . Yaşamaktan nefret edenn, artık düşünmekten bıkmış biri oluyorum. Ama sabrediyorum, dışa vurmuyorum hiçbir şekilde. Tekrar tekrar içimde yaşıyorum, herşeyi. . Hel bi haltı içime hapsediyorum çünkü normal yaşamaya çalışınca beceremiyoruuumm, tüm çevremdekilere zarar veriyorum. Bunu böyle gitmemesi lazım. Yerin dibine girsin SF sidir, depresyonudur. . Ne halt varsa, iğreniyorum hepsinden. Bizi bu hale getiren toplumsal düzenden, insanın değerini bilmeyen pisliklerden, kalp kırmak için fırsat kollayan hayvanlardann. . Herşey güzxerl, derken öyle şeyler, hoşgörüsüzlüklere şahit oluyorum kii, anlatamam. İçimm kararıyooorr, nefret ediyorum kendimden. başkaları yüzünden kendi insanlığımdan utanıyorum. Artık yeteeeeeeeerr, diye bağırmak istiyorum. Bekjlentilerden bıktım. Çekip gitsem küba ya falann. . Bu halim sessiz sakin halim. . Telkinlerin üstümde çoookk emeği var. Hâlâ dersler yüzünden düzenli dinleyemiyorum. Kafam çoookk karışık. . Napacamm, bilemiyorum. .
insan olarak çevrenden olup bitenlere kayıtsız kalamazsın tabi.kimbilir nasıl canını sıktı insanlar.neler olmuyo ki hayatta..yurdum geldi şimdi aklıma. yurtta kalırken etüte ders çalışmaya giderdim kapıda gazi mat yazıyo girerdim beni almazlardı.bende o bölümdeyim.yok giremezsn.neden?burada biz çalışıyoruz.idareyle konuşursun onlar çalışkan onların düzenini bozamam.yatarsın ertesi gün okuldan gelirsin yastığını yorganını kıvırıp bi köşeye koymuşlar e burası benimdi.kim demiş.hiçbişey senin değil.odana meyve çıkarırsın ertesi gün 10 milyon ceza.ama bu kurallar sana uygulanır seni ispiyonlayanlar bin beterini yapar onlar görülmez..deli olurdum.uff hatırlamak istemiyorum.aynı senin verdiğin bu tepkileri verirdim içimden.işte bu düzen bende ve biçoğunda izler bırakarak geldi geçti.sonra anladım ki olan bana oluyor .be kendimi tüketmekle meşgulken herkes keyfinde alemindeymiş.bazen hayatı duymamak görmemek lazım..bazen sağır kör olmak lazım..boşver arkadaşım insanlar ne yaparsa yapsın.onların eksi haneleri dolmuş taşarken,sen artılarını sayayrsın inş..
herşey gönlünce olsun..iyi ki varsın