17-02-2010, 12:01 AM
|
#2 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bugün bir cevabım var Hoşgeldin perfectimpossible Bunun sosyal fobi olup olmadığını bilemiyorum, bu konuda daha bilgili olan arkadaşlar yardımcı olacaktır ama yazının birçok yerinde beni anlatıyormuşsun hissine kapıldım. Beni de çok zorlayan bir şeydir sevgi hissinin olmadığı bir ortamda bulunmak, nasıl davranacağımı, ne söyleyeceğimi bilemem, karnıma ağrı girer veya espirilerle geçiştirmeye çalışırım, hayatımın diğer alanlarına göre çok içime kapanırım. Beni tanıdıktan ve ortada sevgiye dayalı bir ilişki olduktan sonra insanlar "Ben senden korkuyordum", "Çok ciddi duruyordun" diyorlar tanışmadan önceki ben hakkında. Halbuki tanışıklığım olan insanlarla ve kendimi rahat hissedebilmem için karşılıklı sevgi olduğunda fazla bile cıvık olabiliyorum Üniversitenin ilk senesi bu rahatsızlık hissiyle geçti diyebilirim, şimdi 3.sınıfım ve çekirdek arkadaş çevrem sayesinde çok çok rahatım artık. Okula karın ağrısıyla gitmekten bıkmıştım zira Bu konuda olumlamalar okumanı ve her gün tekrarlamanı öneririm, bana çok faydası oldu. Sevgiler |
| |