Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2010, 02:55 PM   #17 (permalink)
muraturkom
Üsteğmen

muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: sevgilim beni aramıyor bunalımdayım, Yok Artık.

Alıntı:
sem2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok güzel şeyler yazmışsınız ama gelgelelim her nekadar ''evet unutalım gitsin,madem gitmek istiyor gitsin ,bize sevgili mi yok yahu'' desekte kolayca unutulmuyor ki!böyle bir terkediş benim başıma yaklaşık bir ay önce geldi maalesef :( bir yıldır çıktığım çocuk ocak ayının 17 sinde ''ara verelim ''diye çattadanak söyleyiverdi hemde daha bu tarihten 20-25 gün önce ''aşkım,canım cicim fln,fln ''şeklinde aşk böcükleri gibiydik ne oldu da birden bunu dedi diye'' hö'' oldum! ''ara verelim'in Türkçe meali malumdur bide ark.lar -yani ben birilerine yazıyorum yada birileri bana yazıyo ve o.......
Elbet unutuyorum yavaş yavaş ,zor oluyor ama oluyor!.. sonuçta tabiki ben değerliyim ve üç günlük dünyada kendimi heba edecek şekilde onun için üzülerek zaman kaybedemem!yani'' Araya ara verdim, hemde süresiz'' buda benden ona son bir iyilik olsun diye!..ne muhteşem bir kızım ben ya gidene bile iyilik yapıyorum!..kendimi takdir edesim geldi!.. :))
Sevgili sem2008, Bu güzel cevap, içten duygularla oluşmuş ifadeler inan benim yazımdan daha etkileyici, Apaçık meydana çıkmış yaşananlar, Ara verelim diyen bir erkekten koca olur mu? Olsa olsa kendi etrafıda dönen bir fırıldak olur. Curgulamaya çalıştığım, konunun esas ekseni. Kendimizin herşeyin üstünde olan önceliğimizi kapsıyor. Elbette seveceğiz, Aşık olacağız, yalnız yaşanır mı? Ama gözardı etmeyeceğimiz olgu, Partnerimizin kendisinin haddini bilmesi gerekliliğidir. Kırmızı çizgilerinizin neler olduğunu biliyor, bilerek bu sınırları zorluyorsa, sizin yıpranmanıza rağmen ısrarlıysa, Uçurmanan ipini bırakın gitsin,Zorla güzellik olmaz.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla