Konu: korkular
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2010, 04:59 PM   #12 (permalink)
genco
Yüzbaşı

genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light
Standart Cevap: korkular

Alıntı:
yaseminist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben istediğim şeyin benim hakkımda hayırlı olup olmamasından korkuyorum genellikle. Çok istiyorum, hayaller kuruyorum, elde etmek için çabalıyorum, elimden ne geliyorsa yapıyorum ama ya doğru şeyi istemiyorsam, istediğim şey benim hakkımda hayırlı değilse? Ya benim için hayırlı olmayan, kötü şeylere sebebiyet verecek bir şeyi istiyorsam? İşte benim korkularım da bunlar...
Sırf bu yüzden gelecekle ilgili çok fazla hayal kuramıyorum, düşünüyorum, taşınıyorum. Bu korkulu halime rağmen bu sene için kendime 12 hedef belirledim, çünkü hedefsiz yaşamanın anlamsız olduğuna inanıyorum ve bu korkularımı yenmek için de hedeflerimi her okuduğumda arkasından şu duayı okuyorum:

Allahım gönlümde olan bu isteklerimi hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. Amin

En azından bu dua sayesinde, biraz olsun korkularımdan kurtuluyorum...
Yüce Rabbim, isteklerinize,dilediklerinize ulaşabilmeniz için güç versin,en hayırlısını nasip etsin.

iyi ki varsınız.