Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2008, 09:29 AM   #25 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba hepinize çok teşekkürler beni yalnız bırakmadığınız için

İki gündür yazamadım sebebi üzülerek söylüyorum ama internete takıldım neredeyse 1 aydır takılmıyordum anlaşılan tam olarak bu bağımlılıktan kurtulamadım ve bende hemen internet bağımlılığı için özel olarak yaptırdığım telkini dinlemeye başladım dün bi 10 dakika kadar bi başım ağrıdı sormayın nasıl baş ağrısı mı anlayamadım acayip kötü bir durum gözlerimi bile neredeyse açamıyordum o kadar bilinçaltıma yerleşmişti bu bağımlılık ben en iyisi dışarıya çıktığımda internet bağımlılığı telkinini dinleemeye devam edeyim uzun bir süre ama eskiden bu konuyu kendime dert ederdim şimdi dert etmedim bu sabah neşeliyim havam yerinde gülüyor eğleniyorum wave

Mümin hemşerim davet ettiğin için sağol kısmet bakalım nerde olucak toplantı belki gelebilirim.Ama telkinler bende tam olarak etkisini göstermedi şimdilik gidip geliyor yani kimseye karşıda soğuk olmak istemem.

Herkese neşeli anlar ben yatıyorum internette fazla kalmıycam çünkü canım istemiyor