Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2010, 11:21 PM   #13 (permalink)
ffigenn
Teğmen

ffigenn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 118
34 Mesajinıza toplam 248 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ffigenn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Turbo İngilizce Eğitim CDsi

Alıntı:
chnchn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın basakfigen;

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Winrar da flash player da bilgisayarımda son sürümleriyle mevcut.Benim sorunum dosyayı winrardan çıkardıktan turbo_ingilizce adlı WinUHA SFX Archive dosyasını tıklayıp yükleme başladıktan sonra meydana geliyor.Cd1 ve cd2 dosyaları oluşturuluyor.Ardından program donuyor.Herhangi bir dosya yüklemiyor.Bende çıkmak zorunda kalıyorum.

Şimdiden tekrardan teşekkür ederim :)

Merhaba !

Turbo İngilizce Eğitim CDsinin partlarını kontrol amaçlı indirdim ve yükledim. Herhangi bir sorun olmadı. Program çalışıyor. Verdiğim linklerdeki partlar sağlam. Bilgisayarınızın başka bir işlem ile fazlasıyla meşgul olmadığından emin olduktan sonra, indirilen partlardan çıkarılan "turbo_ingilizce" adlı dosyayı silip tekrar çıkartmayı ve ardından çıkan dosyayı tekar çalıştırmayı deneyip, açılan pencereden "extract"ı seçin bekleyin. Bu işlem devam ederken tekrar donarsa partlardan biri hatalı inmiş olabilir. Böyle şeyler olabiliyor. Çözüm için hata verip uyarmak yerine donuyor olabilir. İkinci partı tekrar indirmeyi dene olmazsa diğerini de indir ve herşeyi baştan dene.
ffigenn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla