Alıntı:
SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı
Neredeyse 1 ayımı doldurmak üzereyim.Burayı nasıl buldum ne arada telkinleri yükledim dinledim hatırlamıyorum.Sanki bir an bedenim ve ruhum kontrolden çıktı,bunları yaptım.Artık inanıyorumki,bir insan kendini doğruda bulmak istedimi o yol karşısına çıkıyor.Enerjimi insanlara kendimi yırtarak doğruyu göstermek için harcamıyorum.Gönülden inanan yolunu buluyor yeterki arasın...
Bugün benim için heyecan verici bir firma ile görüşmem vardı.Beni epey sıkıştırdılar.Ama asla paniklemedim,gerilmedim.Hatta bir noktadan sonra baktım onlar fazla geliyor üstüme zevk alır gibi bende içimden yokkk o kadar değil durun bakalım dedim ve hafife aldım durumu.Özel hayatımla ilgili sordukları ısrarlı soruya hiç bir şekilde net bir açıklama yapmadım.
Dün akşam ukalalığını hep alttan aldığım bir arkdaşıma çıkıştım umrumdada değil.Çok rahatladım.
Az öncede anneme uzun zamandır ilk defa hakkımı savundum.Biraz kırıldı,ama artık cici kızı,ne istenirse ona ses çıkarmayan mülayim kızı gönderiyorum hayatımdan.Dilerim çok kırıcı olmadan herkes kabullenir.
Telkinlerle beraber boynumda sinirsel titremelerim oluyordu uzun süredir.Heyecanlanınca,evden dışarı çıktığımda,sinirlendiğimde boynum istemsiz olarak ya titriyor yada refleks şeklinde atıyordu.Biri ile buluşmakdan dahi çekiniyordum bu yüzden,iş görüşmelerinde bu durum beni daha bir geriyordu.Artıgk yok denecek kadar az...Beni buraya taşıyan meleklerime,gönlü ile bu işi ticarete dökmeyen insanlara ve tüm bunları yaratan
Rabb 'ime şükürler olsun... |
güzel gelişmelerini okudum facebookta bugün yayınladığım mevlananın bir sözü vardı seninlede paylaşmak isterim.
''can konağını aramadaysan cansın;bir lokma ekmek arıyorsan ekmeksin,şu nükteyi biliyorsan işi biliyorsun demektir,neyi arıyorsan o sun sen...''MEVLANA''