Cevap: dönüşüm muhteşem olacak... Ne kadar uzun zaman ayrı kalmışım günlüğümden ahh canım özledim mi ney:D canım sıkkın ya aslında sıkkın olduğuna mı inandırıyorum kendimi onuda bilmiyorum.Telkinleri uzun süredir dinlemiyorum sınavdı ödevdi baya bi ara verdim ama her şey yolunda gidiyor.Düşüne düşüne çok şeyi değiştirdim.Ama önümde değiştirmem gerekn koca 2 engel var ve nasıl yapacağımı bilmiyorum.Şimdiye kadar her istediğimi -inanarak olacağını düşünerecek ve çaba harcayarak istediğim her şeyi-gerçekleştirdim.Bunuda gerçekleştireceğimden eminim ama yine de canımı sıkıyor bekleme süreci her şey hemen olsun istiyorum.Bana süper bi olumlama lazım ben yapıyorum ama daha etkili bi şey var mı onuda bilmek istiyorum ahhh çekim yasası şimdiye kadar her istediğimi yaptın bunuda yap.İki arada kaldım inandığım şeyi sonuna kadar savunuyorum ama başkalarının inandıklarını nasıl değiştirceğimi bilmiyorum bu uğurda sanırım çok kişiyi üzüyorum offf ne kadar ortalarda kaldım ne zormuş kız olmak...Neyse iyi düşün iyi olsun ilkesini devam ettireyim ben...
__________________ MÜKEMMEL OLMAK YERİNE,KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE,ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM.KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.
MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):) |