19-02-2010, 11:13 AM
|
#279 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı: nsmr Nickli Üyeden Alıntı
bir sürü yazı yazdım, sonra ctrl+A yapıp sildim, hepsini. bunları bile yazmak istemiyorum. Canımm çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteyemiyorum. Bugün psikiyatr a gideceğim. Öyle bi an geliyor kii, dayanamıyorum. . Kendimi çoookk güçsüz hissediyorum. Yorulmuşum. Çoookk yorulmuşum. Size karşı açığım. Depresyondan korkuyorum. Aslından korkmuyorum. Korksam, doktora gitmezdim. . Yemek bile yemek istemiyorum. . Hiçbir şey istemiyorum. İnsanlar iyiliğimi düşünmesinler. Benimm kendi sınırlarım var. Herşeyim orada gizli. . Vee, artık izin vermeyeceğim çiğnemelerine. sadece biraz daha anlayış?? Olmazmı? Olmuyor. Olacakmı?? Olmalı. Bunun böyle gitmemesi lazım. Benim böyle olmamam lazım. . | Canımm sen de kendine karşı çok anlayışlı ol e mi. Arada gelgitler yaşayabilirsin bu çok normal bende de bu aralar o kadar sık oluyor ki. Geçecek bu his emin ol. İçinden geçip gitmesine izin ver. Şimdi kendini şımartacak bişey yapabilirsin mesela. Canın ne istiyorsa. Kahve olur, çikolata. Belki turuncu bir kazak..güzel bir köşe yazısı.. Seni çooooooookkk seven insanlar var; en çok da sen sevmelisin kendini. Seni çoookkk seviyoruuuzzzz  |
| |