19-02-2010, 12:41 PM
|
#144 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı: dolunay_surat_usagi Nickli Üyeden Alıntı
Odtü mimarlıkta 3.senemdeyim arkadaşlar!
Tamam her senem birbirinden daha güzel, hatta sırf şu anda yaşadığım için bu senem en iyisi ama hazırlık bi başkaydı yahu, yatarak bi seneyi geçirmek mi dersin, gitar kursu senin kendo kursu benim kendimi geliştirmem mi dersin, bahar şenliklerinde, konserlerde doyasıya kopmak mı dersin bilemedim şimdi... ya hayatımda böyle "bugün hayatımın en güzel günü" diye uyandığımı hatırlamıyorum ya, nası bi yaşama sevincidir bu! öyle mutluyum ki, hayatım öyle mükemmel ki.. çekim yasasını etrafımdakilere de yaymak için elimden geleni yapıyorum, onlar da etrafındakilere yayıyor, mükemmel bi hayat bu.. tam istediğim batıkentteki evimde yaşıyorum, yoyo turnuvasında birinci oldum, kaykay ve bumerangda yeni numaralar öğrendim, kendi mangamı çıkardım! 2sene sonra da iş hayatına atıldım mııııı... işte bu ya.. tatillerde de anneannemleri götürüyorum istedikleri yerlere. çok mutluyum! bu geçen 3 senede o kadar çok güzel şey oldu ki anlatamadıklarım var, ama yakın zamanda tekrar geldiğimde anlatıcam. en güzel şeyi yazmadım, 2 sene sonra innnnşallah düğünüme davet ettiğimde görürsünüz o güzelliği :D
hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız dostlarım ^.^
enerjim isteklerinizden yana.
kendinize iyi bakın, şimdi gitmem gerek, önemli bi aileyle tanıştırma operasyonuna geç kalmak istemem :D |
amanın , bu ne sosyallik. yazdılarını bende mıknatıs gibi çekiyorum hüüppppp. dersem nası olur
__________________ Bütün temiz yüzeyler kendine akan ışığı yansıtır.
İyiliğin karşılığı İyilik, Sevginin cevabı Sevgidir. Sizin gözünüzde En Değerli İnsan, Gözünde En değerli olduğunuz İnsandır.
Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin... |
| |