Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2010, 12:47 PM   #16 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: levh-i Mahfuz

Kendimi bildim bileli kitap kurduyum :) Hatta şehir kütüphanesinden yılın en çok okuyan üyesi adlı bir de ödülüm var. Ablamı çocukken kıskanmamla başlamıştı kitap maceram, her gün bir kaç saatini ayırırdı, odasına kapanıp. Ben de onun okuduklarını okuyup anlamaya çalışırdım 8-9 yaşlarında. Tabii hiçbir şey anlamazdım Bana ilk Simyacı'yı hediye etmiştir, çocuk aklı okumuştum ama nereden anlayacaksın o derin felsefeyi.

Hayatımda binlere yaklaşan kitap okumama rağmen tek kitap sarsmıştır beni bu zamana kadar, Ferrarisini Satan Bilge. İlk çıktığı zaman hastanede tanıştım kendisiyle, depresyon tedavisi görürken bir hemşire gelip kucağıma bırakmıştı Allah binlerce kere razı olsun hala dua ederim ona. 2 gün içinde okuyup bitirmiş 3. gün hastaneden çıkarılmayı talep etmiştim. Ondan sonra başladı zaten bu araştırmalarım, burasıyla buluşmam. İnsan depresyonuna bile şükreder mi, ben ettim :)

Ondan sonra daha derin kitaplar okumaya başladım, hepsinden bir nebze de olsun faydalandım, hayatıma birşeyler kattım diye düşünüyorum.

Şimdi diyebilirim ki hayatıma yön vermemi kolaylaştıran iki kitap var artık. Liste kalabalıklaştı Sabahın 5 inde gözlerim kapanırken, ilk defa dur birkaç sayfa daha okuyup öyle yatayım dediğim bir kitap oldu Levh-i Mahfuz. Beni kendime yaklaştırdı, biraz da sarstı. İlk günler yürüyemez durumdaydım devamlı bir baş dönmesi, inançlarımın çatırtılarını ardından paldır küldür yıkıntılarını duydum. Çok ağladım okurken neden bilmem, çok rahatladım nefes aldığını hissettim ruhumun. O'na yakın olmak, kendini O'nun kollarında hissetmek tarifsiz bir duyguymuş ve bunu başarabilmek için de sadece kendine bakmak kadar kısa bir yolu varmış.

'Cennet'in kapısı dile getirdiklerinle değil, yüreğinde hissettiklerinle açılır.'

Ayşegül ablacım ben de yerin çoooook farklı biliyorsun, çok severim seni, o naif güzel yüreğini. Bana bu kadar güzel bir hediye verdiğin için teşekkür ederim sana, senin bu yorumların olmasaydı belki almayacaktım bile bu kitabı. Sen söylüyorsan vardır bir bildiğin dedim, iyi ki de demişim.

Sen bana çok güzel şeyler hissettirdin, çok güzel duygular yaşamama vesile oldun. Çok seviyorum seni
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla